Kulturcafé varmer op til stor kulturfestival

Foto: Skive Kommune
KULTUR:

I juni 2019 går en ny festival i luften i Skive og resten af kulturregionen under overskriften ’Genopdag’. Kulturfestivalen er det overordnede tema, når Kulturelt Samråd Skive inviterer til kulturcafé den 8. november.

I juni næste år skal vi genopdage i Skive. Se det velkendte med nye øjne, undersøge det nye, finde det skjulte og det ukendte. Vi skal genopdage, hvem vi er, og hvad vi kan. Vi skal grave i historien, slå kreativiteten løs og byde på fremtiden ...

Rammen for det hele er den regionale kulturfestival ’Genopdag’:
”Nogle af de store kulturinstitutioner er allerede i gang med at planlægge deres aktiviteter i perioden. Men for små, lokale foreninger bestående af ildsjæle med sparsom fritid kan det måske være svært at se sig selv ind i en regional kulturfestival. På kulturcaféen kan man derfor uden forpligtelser komme og høre om mulighederne for at søge støtte og sparring på både indhold, formidling, økonomi og samarbejdspartnere”, siger Charlotte Danefeld, formand for Kulturelt Samråd Skive.

På kulturcaféen bliver deltagerne klogere på Kulturfestivalen, økonomien, den fælles markedsføring og deres egne muligheder for at byde ind med deres egne idéer og projekter:
”Kulturcaféen kan måske give nogle kulturaktører mod til at satse på lidt specielle eller skæve arrangementer og projekter, fordi de bliver en del af noget større med flere kræfter til eksempelvis markedsføring”, siger Charlotte Danefeld.

Charlotte Danefeld understreger også, at kulturcaféen ikke blot skal handle om aktiviteter i festivalperioden - men også om skabe et forum, hvor kulturfolk i Skive Kommune kan dyrke kontakterne:
”Selv hvis du på forhånd ved, at du ikke har tid eller resurser til at indgå i en kulturfestival, er du meget velkommen til kulturcaféen alligevel. Her bliver nemlig også mulighed for at netværke på kryds og tværs, udveksle idéer og måske møde nye ligesindede”, lyder det.

Det sker torsdag den 8. november kl. 17-19.30 på Skive Museum, Havnevej 14.
Alle interesserede er velkomne. Ingen tilmelding.
Kulturelt Samråd Skive byder på kaffe/the og kage.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
21. august 2019, 09:30
Den 22.-24. august løber Kulturmødet Mors af stablen, og selvom det foregår på den anden side af sundet, er Skive Kommune selvfølgelig med.
20. august 2019, 11:00
Alene af hensyn til de ansattes helbred og virksomhedens omdømme er det en fornuftig forretning at have styr på arbejdsmiljøet.
21. august 2019, 15:00
Der udføres én gang årligt tilsyn på plejecentre i Skive Kommune med det formål at sikre kvaliteten på de kommunale plejecentre.
21. august 2019, 11:00
Søndag den 25. august er der indvielse af faciliteter til friluftslivet ved Jordbro Engsø.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring