Kæmpe Banko Show med Banko Carl og Skive FH

Foto: Susanne Trier
KULTUR:

Banko-kongen Carl vender tilbage til Skive – med sine to kronprinser!

Skive fH er glade for at kunne fastholde tradtionen med et stort Bankoshow i Freja Arena, i KulturCenter Limfjord, den 7. marts klokken 19.30. Dørene åbnes klokken 18.00.

Der vil være ca. 800 gevinster til en værdi over 70.000 kr. I løbet af aftenen vil der være specielle børneindslag, to super kinesisk banko og ekstra banko med en chance for at vinde 5.000 kr.

Fire plader koster 60 kr., og der kan tilkøbes ekstra plader.

Selv om det er en snes år siden, Danmarks Banko-Carl gik på pension af helbredsmæssige årsager efter en menneskealder i underholdningens tjeneste – ja, så er det ganske vist, at nu er Carl P. j. Christensen fra Vordingborg igen et hit i en alder af over 80 år.

Dette comeback som banko-entertainer er et stort ønske fra rigtig mange mennesker, som stadig kan huske de festlige banko-shows, som Carl turnerede med i over 30 år!

Nu sker det igen – og i en forstærket udgave. Carl har indgået et underholdningsmæssigt samarbejde med Brian og Fætter (duoen Butterflies), som han i nogle år har samarbejdet med på lokalt plan med disse store shows.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk