Jagthistorier fra hele verden

“Det bliver ikke større” henvender sig til jægere og alle andre med interesse for naturen og de eventyr, der venter dén, som både tør og gør derude.
Foto: TURBINE Forlaget
“Det bliver ikke større” henvender sig til jægere og alle andre med interesse for naturen og de eventyr, der venter dén, som både tør og gør derude.
KULTUR:

Med en ny bog samler storvildtjæger og eventyrer højdepunkterne fra sine mange jagtrejser til fjerne egne af verden.

De fleste af os nøjes med at drømme. Men ikke Torsten Wegener. Så da livsuret passerede de fyrre, satte den travle reklamemand sig ned og lavede sin egen "bucket list" - en liste over de oplevelser i livet, som han manglede at prøve. Øverst på listen stod der store jagtoplevelser.

For jagt har det meste af livet været Torsten Wegeners altdominerende hobby og store lidenskab, og blandt emnerne øverst på hans liste var ønsket om at stå ansigt til ansigt med et farligt stykke storvildt. Med den nye bog; ”Det bliver ikke større - jagthistorier fra den vide verden”, sætter han nu et flueben ud for punktet på sin liste og konstaterer, at han som jæger ikke har så meget til gode. 

Kulminationen på hans oplevelser som storvildtjæger var mødet med en angribende, fire tons tung elefanttyr på den afrikanske savanne, hvor der reelt var tale om enten den eller ham.

Men Torsten Wegener har også jagtet puma og bjørne i Canadas skove, fisket efter laks og ørreder i Alaska og Grønland og duelleret med en brunstig kæmpeelg i Alaskas tundra. Beretningerne om disse oplevelser og mange flere har han nu samlet i “Det bliver ikke større”. En levende og medrivende bog skrevet af en mand, som har oplevet mere end de fleste jægere kun tør drømme om.
Torsten Wegener tager sine læsere med op på Rocky Mountains tinder og dybt ind i den regnskoven i Afrika. I bogen deler han generøst og smittende ud af sine oplevelser i naturen, om nogle af de farverige personer han møder undervejs, og ikke mindst af sin indsigt med de dyr, der i sidste ende er målet for hans rejser.

“Det bliver ikke større” henvender sig til jægere og alle andre med interesse for naturen og de eventyr, der venter dén, som både tør og gør derude. Med Torsten Wegeners evne til at fortælle en god historie er bogen også interessant for læsere, der blot har lyst til et eventyr fra den vide, vilde verden.


Om forfatteren:

Torsten Wegener har gennem mere end 35 år arbejdet som selvstændig i reklame- og kommunikations-branchen. Han er stadig erhvervsaktiv, men nu som solist på reduceret tid.
Ved siden af sin erhvervskarriere har Torsten Wegener været tilknyttet Danmarks Jægerforbunds blad "Jæger" som skribent i næsten tyve år, hvor han er ophavsmand til utallige artikler og andre tekster om jagt og jagtvåben. Han har gennem årene desuden leveret artikler og fotos til en række magasiner og blade i Sverige, Norge, England og Tyskland.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. februar 2019, 09:00
Fastelavn nærmer sig, og børnene på Skiveegnen er i gang med forberedelserne til at fejre fastelavn - som oprindeligt var en voksenfest som varede i flere dage.
21. februar 2019, 09:00
Færøvej spærret fredag den 22 februar om formiddagen, samt fra og med mandag den 25. februar til og med torsdag den 28. februar.
23. januar 2019, 09:00
Når der lørdag den 6. april åbnes op for en ny lokal model-messe i Durup Hallen, er der ikke catwalk på programmet.
18. februar 2019, 13:00
I uge 9 åbner KulturCenter Limfjord op for deres helt nye multisal med mange nye spændende hold.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring