Gintberg kommer tilbage og red(d)er Skive endnu engang

Foto: Kulturcenter Limfjord
KULTUR:

Da Jan Gintberg for en måneds tid siden gæstede KCL med showet ”Gintberg Re(d)er Verden var det for en total udsolgt sal med 1.168 publikummer – og stemningen var helt i top.

Derfor er der nu blevet arrangeret et ekstra show med Mr. Comedy hvilket betyder, at Jan Gintberg kommer tilbage og red(d)er Skive endnu engang – nærmere bestemt fredag 26. oktober.

-Det er naturligvis altid dejligt, når Koncertsalen er fyldt og stemningen er helt i top. Og det var der slet ingen tvivl, da Gintberg var her første gang. Derfor var der heller ingen tvivl om, at Jan Gintberg skulle tilbage med et ekstra show, fortæller direktør i KCL Bent Mølgaard, og det lykkes at finde plads i kalenderen fredag 26. oktober.

Skive Folkeblad skrev sådan om showet, da det gæstede KCL første gang torsdag 22. februar:

”Med sin frisering af verdens sande tilstand reddede han i hvert fald torsdag aften for en udsolgt sal i Kulturcenter Limfjord i Skive”.

- Det er komikerens opgave at være mere sær end den verden, vi lever i, men i de seneste år har det nu været temmelig svært, fastslog Jan Gintberg.

Om showet Gintberg red(d)er verden, udtaler Jan Gintberg:
“Jeg troede faktisk jeg havde gjort det helt klart?! Men nogen har åbenbart misforstået mig! Jeg har tænkt mig at rede verden. Ikke redde den for fanden! Vores sol brænder ud om 4 milliarder år og allerede om 1.000 år kan vi måske ikke længere bebo vores klode. Festivaltoilettet er, så at sige, ved at være fyldt op til kanten. Men indtil da fortjener verden da et sidste lattervækkende komisk klarsyn. At få vandkæmmet og friseret de yderste lag. At blive gjort pæn og præsentabel inden vi hiver splitten. ‘Gintberg reder verden’… Det er dét jeg hele tiden har sagt… så hør dog efter!”

Og der bliver masser af tid til at høre efter – og måske et genhør, når Jan Gintberg er tilbage i Skive fredag 26. oktober. Billetsalget er i gang på www.kclimfjord.dk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. november 2018, 11:00
Den 1. og 2. december, fra kl. 10.00 - 16.00, åbner dørene til Langesgaards julemarked.
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
20. november 2018, 14:00
FN har opstillet 17 verdensmål, som samlet set skal føre til en klode, hvor alle mennesker har mulighed for et godt liv.
20. november 2018, 08:00
Om kort tid sættes billetterne til salg til næste års Folkemøde på Bornholm. Og i 2019 tilføjes der 50 ekstra afgange i forhold til sidste års program fra København til Bornholm.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring