Gintberg kommer tilbage og red(d)er Skive endnu engang

Foto: Kulturcenter Limfjord
KULTUR:

Da Jan Gintberg for en måneds tid siden gæstede KCL med showet ”Gintberg Re(d)er Verden var det for en total udsolgt sal med 1.168 publikummer – og stemningen var helt i top.

Derfor er der nu blevet arrangeret et ekstra show med Mr. Comedy hvilket betyder, at Jan Gintberg kommer tilbage og red(d)er Skive endnu engang – nærmere bestemt fredag 26. oktober.

-Det er naturligvis altid dejligt, når Koncertsalen er fyldt og stemningen er helt i top. Og det var der slet ingen tvivl, da Gintberg var her første gang. Derfor var der heller ingen tvivl om, at Jan Gintberg skulle tilbage med et ekstra show, fortæller direktør i KCL Bent Mølgaard, og det lykkes at finde plads i kalenderen fredag 26. oktober.

Skive Folkeblad skrev sådan om showet, da det gæstede KCL første gang torsdag 22. februar:

”Med sin frisering af verdens sande tilstand reddede han i hvert fald torsdag aften for en udsolgt sal i Kulturcenter Limfjord i Skive”.

- Det er komikerens opgave at være mere sær end den verden, vi lever i, men i de seneste år har det nu været temmelig svært, fastslog Jan Gintberg.

Om showet Gintberg red(d)er verden, udtaler Jan Gintberg:
“Jeg troede faktisk jeg havde gjort det helt klart?! Men nogen har åbenbart misforstået mig! Jeg har tænkt mig at rede verden. Ikke redde den for fanden! Vores sol brænder ud om 4 milliarder år og allerede om 1.000 år kan vi måske ikke længere bebo vores klode. Festivaltoilettet er, så at sige, ved at være fyldt op til kanten. Men indtil da fortjener verden da et sidste lattervækkende komisk klarsyn. At få vandkæmmet og friseret de yderste lag. At blive gjort pæn og præsentabel inden vi hiver splitten. ‘Gintberg reder verden’… Det er dét jeg hele tiden har sagt… så hør dog efter!”

Og der bliver masser af tid til at høre efter – og måske et genhør, når Jan Gintberg er tilbage i Skive fredag 26. oktober. Billetsalget er i gang på www.kclimfjord.dk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
25. marts 2019, 09:00
Arrangørerne af modelmessen i Durup oplever en god interesse for at udstille på messen.
20. marts 2019, 14:00
Adrenalin og hestekræfter er kodeordet, når Breum Borger- og Landboforening, Global Pigs og AMK (Aarhus Motorklub) den 15. juni spærrer gaderne i Breum af
25. marts 2019, 11:00
Søndag eftermiddag endte med en positiv overskrift, da de unge 2. divisionsgutter med en nervepirrende sejr på 29-28 over Hornbæk nu overlever i rækken som oprykkerhold.
26. marts 2019, 10:00
Forventes at ankomme til Skive Havn onsdag middag den 27. marts, sejlende under cypriotisk flag.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring