Fortællevandring på Pilgrimsruten 2017

KULTUR:

Tag med på Fortællevandring på Pilgrimsruten 2017 og nyd sommerluften i den smukke natur.

Årets Fortællevandring den 4. juni starter ved Trevældcentret. Herfra går turen ind i et smukt naturområde langs Stampestrømmen, der slynger sig gennem bakkerne. Området har historisk været præget af industri og der er spor af hulveje og det gamle kalkværk, som er ved at blive restaureret. Det er en af fortællingerne i Geopark Vestjylland, som er ved at ansøge UNESCO om at blive Global Geopark.

Morgenmaden indtages i det nyligt byggede Herup Kulturhus, hvor der fortælles om områdets historiske betydning. Fra Herrup fører Mundbjerg Natursti os tilbage til Trevældcentret, hvor to blinde artister og musikere fra Odin Teatret fremfører uddrag fra forestillingen By Heart.

Så begiver vi os nordpå mod Trandum Kirke, hvor vi tager på picnic med frokosten fra Sevel Forsamlingsgård. I kirken får vi uddrag fra kirkespillet om Trandum Kirke. Jeppe Aakjær stammer fra området nord for Trandum Kirke, og vi får en fortælling om hans betydningsfulde virke.    

Turen er på ca. 23 km og er ikke for gangbesværede. Husk drikkedunk, gode vandresko og påklædning efter vejret.

Fortællevandringen arrangeres af Vinderup Turistforening og VisitHolstebro.

Der er parkeringsplads ved indkørslen til Trevældcentret på græsmarken til højre. Ankomst og indregistrering sker kl. 04.40-05.00. Vi forventer at være retur ved 15-tiden.

Pris 395 kr. De sidste par år har der været fuldt hus, så vi anbefaler, at du melder dig til i god tid.

Sidste tilmeldingsfrist: 31. maj 2017.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk