Flot besøgsfremgang i KCL i 2016

En glad direktør for KCL, Bent Mølgaard - kan se frem til et travlt 2017, hvor der tillige skal opføres endnu en hal, samt forbedrede forbindelsesforhold i centret.
Foto: Kulturcenter Limfjord
En glad direktør for KCL, Bent Mølgaard - kan se frem til et travlt 2017, hvor der tillige skal opføres endnu en hal, samt forbedrede forbindelsesforhold i centret.
KULTUR:

Med en besøgsfremgang på 16 procent kan Kulturcenter Limfjord (KCL) se tilbage på 2016 med tilfredshed. Meget tæt på en halv million gæster har i løbet af året besøgt KCL.

Det kan være til et af de mange møder, konferencer eller events, til forskellige former for idræt - primært til håndbold, eller gæsterne har dyrket motion i KCL Badeland og motion. Flere end 100.000 af gæsterne har overværet de hundredevis af filmfremvisninger i Cinema3 eller de mange koncerter og shows, der har været opført i løbet af året.

-Vi har gjort vort bedste for, at vore mange gæster har fået nogle gode og mindeværdige oplevelser, udtaler KCL’s direktør Bent Mølgaard. Med ikke mindre end 483.027 besøgende, så har vi god grund til at være både tilfredse - men ikke mindst ydmyge. Der er faktisk kun ganske få kongres- og kulturcentre i Danmark, der har tilsvarende høje besøgstal, så det forpligter naturligvis, siger Bent Mølgaard. Vi betragter det da også som en anerkendelse for den service, vi leverer i centret, men først og fremmest er det et cadeau til vort dygtige og engagerede personale. Uden deres indstilling og engagement kunne vi slet ikke opnå et sådant resultat, udtaler Bent Mølgaard.

KCL oplyser, at man forventer et tilsvarende aktivitetsniveau i centret i 2017. Allerede nu tegner der sig et positivt billede – blandt andet med flere spændende og nye arrangementer inden for blandt møder, konferencer og events.

-Vi vil gøre os ekstra umage for at leve op til såvel vore gæsters som arrangørers forventninger, og heldigvis kan vi konstatere, at langt de fleste af vore mødearrangører kommer tilbage, og det bekræfter os heldigvis i, at KCL er det naturlige samlingspunkt i hele det nordvestjyske område og hele Skiveegnens fælles mødested, siger Bent Mølgaard.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
12. november 2019, 09:00
Søndag den 24. november kl. 16 spiller The Blackbirds i Fur Kirke.
11. november 2019, 11:00
Den lokale springrytter, Anna-Mathilde Alsing Nielsen fra Dølby ved Skive, deltog i weekenden til de jyske mesterskaber i Ålborg.
4. november 2019, 15:30
Som den første sundhedspleje i verden er afdelingen i Skive Kommune blevet certificeret Marte Meo-institution.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring