Film verdenspremiere i KCL

Foto: Christian Vium
KULTUR:

Som de første i verden kan publikum i Skive og hele Nordvestjylland se filmen HJERTELANDET, instrueret af den prisbelønnede instruktør Janus Metz samt Sine Plambech, når filmen vises ved en gallapremiere fredag 31. august i KCL.

Der er lagt op til en fantastisk aften, hvor der også vil ske andet end selve filmen. Som optakt kommer musikeren Simon Kvamm, spiller et par numre og fortæller lidt om livet som tilflytter i Thy. Der vil være ægte fascinerende Thai-dans i foyeren, de medvirkende fra filmen vil naturligvis være tilstede, og filmens instruktører, der er værter for aftenens arrangement, svarer på spørgsmål bagefter.

Husker du filmen Fra Thailand til Thy? Hjertelandet er en ny film med de samme medvirkende, som den prisbelønnede filminstruktør Janus Metz (der er kendt for filmene Armadillo, Borg, True Detective) og den internationalt anerkendte antropolog Sine Plambech har fulgt igennem 10 år. 

I det vindblæste Thy bor Sommai, en tidligere sexarbejder fra Pattaya. Hun kom hertil for 25 år siden for at gifte sig med Niels, og lige siden har hun hjulpet kvinder fra sin landsby i Thailand til ægteskab med danske mænd i Midt- og Nordjylland. 10 år senere møder vi dem alle igen og ser de konsekvenser, deres livsvalg har haft for dem selv, deres børn og de to små samfund på hver sin side af kloden. 

Janus Metz og Sine Plambech, der begge stammer her fra regionen, har tilbragt tusindvis af timer sammen med de medvirkende og er selv i forløbet blevet et par, så Hjertelandet er på alle måder et kærlighedsprojekt.

Det er der kommet en episk, bevægende og storslået film ud af. En film om længsel, familie og overlevelse på tværs af global ulighed. Kort fortalt er filmen en anderledes kærlighedshistorie lige midt i Jylland, hvor 2.500 thailandske kvinder over de seneste 25 år har slået sig ned.

Filmen får landsdækkende biografpremiere den 20. september, men allerede fredag 31. august kl. 19.00 slår Kulturcenter Limfjord i Skive dørene op for publikum for allerførste gang.  For selvfølgelig skal en film, der handler om Midt- og Vestjylland og som er lavet af instruktører, der stammer herfra, have sin galla- og verdenspremiere netop her.

- Vi er glade og stolte over, at Magic Hour Films har valgt KCL til verdenspremieren på denne spændende film, og det passer samtidig helt perfekt med at vi har fået opgraderet teknikken i Koncertsalen, så vi også kan vise film her. Premieren finder således sted i én af landets største biografsale – og mindre kan vel ikke gøre det til en galla-verdenspremiere, udtaler KCL’s direktør Bent Mølgaard.

Billetter til filmen købes i KCL samt via centrets hjemmeside.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. februar 2019, 09:00
Fastelavn nærmer sig, og børnene på Skiveegnen er i gang med forberedelserne til at fejre fastelavn - som oprindeligt var en voksenfest som varede i flere dage.
21. februar 2019, 09:00
Færøvej spærret fredag den 22 februar om formiddagen, samt fra og med mandag den 25. februar til og med torsdag den 28. februar.
18. februar 2019, 13:00
I uge 9 åbner KulturCenter Limfjord op for deres helt nye multisal med mange nye spændende hold.
13. februar 2019, 14:00
Nu bliver det muligt at læse softwareudvikling ved siden af jobbet i Skive.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring