Færøsk sang i Café Mødestedet på Skive Bibliotek

Foto: Skive Bibliotek
KULTUR:

Fredag formiddag den 8. januar (kl. 10.30) kommer den færøsk sangerinde Nicolina Jacobsen og underholder i Café Mødestedet på Skive Bibliotek. Hun har været aktiv sangerinde i over 60 år, og har skrevet mange tekster og selv lavet melodier til de sange som hun har udgivet.

Hun har også oversat sangtekster både fra engelsk og islandsk, som hun sidenhen har udgivet på en række cd’er. Nicolina har sammen med sine søskende, og andre i 1950'erne, været en af pionererne indenfor færøsk dansemusik. Ofte har hun optrådt med familieorkesteret Tey Av Kamarinum.  

Den 8. januar bliver hun akkompagneret af Marner á Lofti, som er en meget dygtig færøsk musiker. Café Mødestedet er kommet helt godt fra start og det er helt bevidst at dens fulde titel er ”CaféMødestedet – pusterummet hvor mobilen er slukket og fællessangen trives”. Caféen er bl.a. et bevidst tilbud til dem der for en stund ønsker at koble af fra hverdagsjag, reklamer og sociale medier for at mødes med rigtige mennesker af kød og blod.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
21. september 2018, 12:00
En stolt, glad og totalt overrasket Nadja Broholm fik torsdag 20. september kl. 20 overrakt Skive Sangskriver Festival 2018´s talentpris Mads Langer Prisen.
21. september 2018, 08:00
Agertoften i Skive står for en renovering af både fortov og kantsten, som sættes i gang af Skive Kommunes folk fra entreprenørgården. Fortovsfliser vil blive udskiftet med nye af samme type som eksisterende

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring