Færøsk sang i Café Mødestedet på Skive Bibliotek

Foto: Skive Bibliotek
KULTUR:

Fredag formiddag den 8. januar (kl. 10.30) kommer den færøsk sangerinde Nicolina Jacobsen og underholder i Café Mødestedet på Skive Bibliotek. Hun har været aktiv sangerinde i over 60 år, og har skrevet mange tekster og selv lavet melodier til de sange som hun har udgivet.

Hun har også oversat sangtekster både fra engelsk og islandsk, som hun sidenhen har udgivet på en række cd’er. Nicolina har sammen med sine søskende, og andre i 1950'erne, været en af pionererne indenfor færøsk dansemusik. Ofte har hun optrådt med familieorkesteret Tey Av Kamarinum.  

Den 8. januar bliver hun akkompagneret af Marner á Lofti, som er en meget dygtig færøsk musiker. Café Mødestedet er kommet helt godt fra start og det er helt bevidst at dens fulde titel er ”CaféMødestedet – pusterummet hvor mobilen er slukket og fællessangen trives”. Caféen er bl.a. et bevidst tilbud til dem der for en stund ønsker at koble af fra hverdagsjag, reklamer og sociale medier for at mødes med rigtige mennesker af kød og blod.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. august 2019, 11:00
Fra torsdag, den 22. august, til lørdag, den 24. august, er der byfest i Søby-Højslev. Det bliver tre dage med fart på og masser af aktiviteter.
23. august 2019, 09:00
For et halvt år siden lancerede DAT et nyt tilbud til studerende og seniorer. Hen over sommeren har 9% flere studerende og 32% flere seniorer rejst på ruten mellem Midtjylland og København.
15. august 2019, 09:00
Skive Garden holder introduktionsdag for nye kommende garderer. Kom og vær med!
23. august 2019, 09:00
Coop Danmark tilbagekalder Coop Hamburgerryg pga. enkelte pakninger med gule pletter.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring