Kom til Kina på motorcykel

Foto: Skive Bibliotek
KULTUR:

Kom til Kina på motorcykel på Skive Bibliotek

Tirsdag aften den 27. oktober (kl. 19.30) inviterer Skive Bibliotek indenfor til et foredrag om en herretur lidt ud over det sædvanlige.

Rejseforedraget har titlen ”Fra Danmark til Kina på to hjul” og rummer mange smukke fotos fra fjerne egne.

I 2008 bestemmer 8 midtjyske mænd i deres bedste alder, at drage ud på deres livs rejse. Opdelt i to hold går turen fra Danmark videre gennem Tyskland, Polen, Ukraine, Rusland, Kasakhstan og til sidst mødes de i Mongoliet hvor de herfra forsætter til Ol i Beijing, Kina i samlet flok.

En spændende rejseberetning om en motorcykeltur tværs over jordkloden, en tur som oprindelig er planlagt til 12.000 km, men ender op på hele 16.000 km. En beretning om at være velforberedt og om hvordan man håndterer de udfordringer en sådan tur også bærer med sig.

En fortælling om mødet med forskellige kulturer hvor eneste kontakt ofte består af humoristiske armbevægelser og alternativt tegnsprog. Turen gennem Gobiørkenen som bød på 50 graders kvælende varme, om ufrivillig vægttab i mødet med det lokale køkken og om de stærke bånd man knytter på en to måneders lang tur på to hjul.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. august 2019, 15:00
Er du pårørende til en person, som har en psykisk sygdom? Der starter igen nye gruppeforløb for pårørende til personer med psykisk sygdom.
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
16. august 2019, 09:00
Vejdirektoratets arbejde på Haderup Omfartsvej vest om Haderup medfører nu en midlertidig spærring af Herningvej/Skivevej, hvor den kommende omfartsvej tilsluttes rute 34 nord for Haderup.
16. august 2019, 13:00
Skive Kommune er i gang med en gennemgående udviklingsindsats på området for udsatte børn og unge.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring