Kom til Kina på motorcykel

Foto: Skive Bibliotek
KULTUR:

Kom til Kina på motorcykel på Skive Bibliotek

Tirsdag aften den 27. oktober (kl. 19.30) inviterer Skive Bibliotek indenfor til et foredrag om en herretur lidt ud over det sædvanlige.

Rejseforedraget har titlen ”Fra Danmark til Kina på to hjul” og rummer mange smukke fotos fra fjerne egne.

I 2008 bestemmer 8 midtjyske mænd i deres bedste alder, at drage ud på deres livs rejse. Opdelt i to hold går turen fra Danmark videre gennem Tyskland, Polen, Ukraine, Rusland, Kasakhstan og til sidst mødes de i Mongoliet hvor de herfra forsætter til Ol i Beijing, Kina i samlet flok.

En spændende rejseberetning om en motorcykeltur tværs over jordkloden, en tur som oprindelig er planlagt til 12.000 km, men ender op på hele 16.000 km. En beretning om at være velforberedt og om hvordan man håndterer de udfordringer en sådan tur også bærer med sig.

En fortælling om mødet med forskellige kulturer hvor eneste kontakt ofte består af humoristiske armbevægelser og alternativt tegnsprog. Turen gennem Gobiørkenen som bød på 50 graders kvælende varme, om ufrivillig vægttab i mødet med det lokale køkken og om de stærke bånd man knytter på en to måneders lang tur på to hjul.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. november 2018, 11:00
Den 1. og 2. december, fra kl. 10.00 - 16.00, åbner dørene til Langesgaards julemarked.
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
20. november 2018, 14:00
FN har opstillet 17 verdensmål, som samlet set skal føre til en klode, hvor alle mennesker har mulighed for et godt liv.
20. november 2018, 08:00
Om kort tid sættes billetterne til salg til næste års Folkemøde på Bornholm. Og i 2019 tilføjes der 50 ekstra afgange i forhold til sidste års program fra København til Bornholm.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring