Skab et frirum i haven med en hytte

En travl hverdag med støj og konstant opkobling til omverdenen kan indimellem give ethvert menneske behov for ro. Byg en hytte.
Foto: xl-byg.dk
En travl hverdag med støj og konstant opkobling til omverdenen kan indimellem give ethvert menneske behov for ro. Byg en hytte.
Hus og have:

En travl hverdag med støj og konstant opkobling til omverdenen kan indimellem give ethvert menneske behov for ro. Lav en stressfri zone i haven. Byg en hytte.

En oase med ro til hyggeligt samvær
Familiens fælles tid til afslapning og samhørighed er knap i dagens Danmark, hvor mange børnefamilier stresser afsted. Et stressfrit område i haven er den ideelle oase, hvor freden kan sænke sig, og familiens medlemmer i alle aldre kan hygge sig sammen. Løsningen er måske en bjælkehytte, som man nemt selv kan bygge.

Landets mange byggecentre har et stort udvalg af byg-selv-hytter. De fås i mange forskellige størrelser og med mange forskellige anvendelsesmuligheder. I XL-BYG kædens forretninger finder man f.eks. hytter, som egner sig godt til hobby- eller redskabsrum. Hvis man har behov for et ekstra gæsteværelse eller et overdækket hygge-område til haven, har kæden også et bredt udvalg af hytter, som fint kan bruges som anneks eller udestue.

En hytte til børnene
Man behøver ikke investere i den helt store hytte for at sikre ro i hverdagen. En alternativ løsning kan være at købe en lille hytte eller legehus til børnene. Her kan de tilbringe mange timer med leg. På den måde får man skabt et frirum til børnene, mens forældrene kan slappe af på terrassen.

Let som en leg at gøre-det-selv
Det er simpelt og hurtigt at bygge en gør-det-selv hytte, hvis man følger vejledningen. Man skal blot huske, at en hytte over 9,9m2 kræver en byggetilladelse fra kommunen. Det sværeste bliver at vælge mellem de mange spændende hytter, der er på markedet, så man sikrer, at familiemedlemmernes forskellige behov bliver tilgodeset.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
11. november 2019, 11:00
Den lokale springrytter, Anna-Mathilde Alsing Nielsen fra Dølby ved Skive, deltog i weekenden til de jyske mesterskaber i Ålborg.
12. november 2019, 09:00
Søndag den 24. november kl. 16 spiller The Blackbirds i Fur Kirke.
4. november 2019, 15:30
Som den første sundhedspleje i verden er afdelingen i Skive Kommune blevet certificeret Marte Meo-institution.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring