Skån ryggen og spar tid med en højtryksrenser

Hus og have:

Når taget er belagt med mos og fliserne oversået med alger, kan det virke som en uoverskuelig opgave at gøre rent. Men med det rette udstyr, går det som en leg.

Gør rent i alle hjørner uden besvær

Det er forår og tid for udendørs aktiviteter. Havemøblerne skal frem, så der kan inviteres på grillmad i de lune sommeraftener. Det eneste problem er blot, at mos og andre begroninger mange steder har invaderet fliser, teglsten og murværk. Hyggestemningen skal derfor hjælpes lidt på vej.

Mos og alger kan ofte fjernes med en stiv kost, vand og en ordentlig gang knofedt. Det kan dog være en meget tidskrævende proces. Hvis man gerne vil spare tid og kræfter, er det i stedet en mulighed at anvende en højtryksrenser.

-En højtryksrenser har den fordel, at den let kan fjerne genstridigt skidt i alverdens afkroge, udtaler Anders Nielsen, produktansvarlig ved XL-BYG. Man skal blot vælge det rette trykniveau. Hvis højtryksrenseren spuler med for hård en vandstråle, kan det nemlig potentielt skade den overflade, man ønsker at rengøre. Som hobbyrenser anbefaler vi derfor, at man f.eks. bruger en Special Edition X-TRA højtryksrenser fra Nilfisk, hvor man hurtigt og let kan regulere trykniveauet via håndtaget, uddyber Anders Nielsen.

Undgå rygsmerter

Der er ikke kun tid at spare med en højtryksrenser. Ret ryggen og tag et fast greb i en højtryksrenser, så er du godt på vej mod den rene terrasse. - Med en højtryksrenser undgår man at belaste ryggen, som en foroverbøjet stilling eller hårdt fysisk arbejde ville gøre det. Er det en nyere model, har de fleste højtryksrensere desuden en integreret kørevogn, som gør, at den er nem at transportere rundt i haven og på terrassen, fortæller Anders Nielsen.

Trænger bilen til en vask?

Fliser, tag mv. er ikke de eneste områder, der kan have godt af en tur med en højtryksrenser. Bilen kan også være beskidt og mat at se på efter en tur på de saltede vinterveje. - Her kan en højtryksrenser også være behjælpelig, oplyser Anders Nielsen. Til de fleste højtryksrensere kan man købe et komplet sæt til rengøring af bilen. Derved behøver man ikke at køre ned i den lokale vaskehal. Bilvasken kan hurtigt og effektivt klares derhjemme.

Vær dog altid opmærksom på at indstille trykket rigtig, så du ikke skader bilens overflade. Den nævnte Nilfisk højtryksrenser kan f.eks. indstilles i 7 forskellige trykniveauer. På denne måde kan man spare både vand, energi og penge.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
21. august 2019, 15:00
Der udføres én gang årligt tilsyn på plejecentre i Skive Kommune med det formål at sikre kvaliteten på de kommunale plejecentre.
23. august 2019, 09:00
Coop Danmark tilbagekalder Coop Hamburgerryg pga. enkelte pakninger med gule pletter.
23. august 2019, 09:00
For et halvt år siden lancerede DAT et nyt tilbud til studerende og seniorer. Hen over sommeren har 9% flere studerende og 32% flere seniorer rejst på ruten mellem Midtjylland og København.
21. august 2019, 11:00
Søndag den 25. august er der indvielse af faciliteter til friluftslivet ved Jordbro Engsø.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring