Gør havebassinet efterårs-/vinterklar

Foto: Pondteam AB
Hus og have:

Nu er det efterår, og derfor tid til, og at gøre havebassinet efterårsklart/vinterklart. pondteam.com giver her nogle gode råd om hvordan du skal gøre.

Næste års sæson afhænger af, hvordan du vedligeholder bassinet på her i efteråret.

Undgå at bassinet bliver fyldt med nedfaldende blade og andet affald. Når det bliver koldere og dagslyset aftager, synker bladene til bunds og opbygger et næringsdepot af organisk materiale. Selv om vinteren sker der en nedbrydning af affaldet og er der mange blade i bassinet, er der risiko for iltsvind og udvikling af sumpgas. Når foråret så kommer, med hurtigt stigende temperaturer og øget sollys, kan det næringsrige vand give en kraftig algetilvækst. Bassinets almindelige planter er ikke kommet i gang og kan derfor ikke optage den overskydende næring.

Du kan meget enkelt og for små penge forhindre at blade og andet, falder ned i bassinet, ved at spænde PondTeams løvnet ud over bassinet. Løvnet fås i forskellige størrelser og de medfølgende pløkker hjælper dig enkelt med at sætte nettet fast. Det er i øvrigt også et effektivt beskyttelse mod fiskehejren.

Rens løvnettet jævnligt for blade og når de sidste blade er faldet af træerne, tager du løvnettet væk igen og fjerner samtidigt de visne blade fra bassinets planter.

Til sidst fjerner du så mest muligt af slammet fra bunden, enten med et finmasket net eller en bassinstøvsuger. Skift samtidigt ca 1/3 til 1/2 af vandet og bassinet er nu klar til at møde vinteren.

PondTeams produkter til klargøring af bassinet, kan købs hos vores mange forhandlere, som findes rundt om i hele landet. (planteskoler og byggemarkeder, m.fl.) PondTeam, er Skandinaviens største leverandør af produkter, når det gælder vand i haven og i mere end 25 år har PondTeam udviklet produkter og gør meget for at være nytænkende og innovativ, inden for vand i haven.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring