Vertikalskæring og plæneluftning – samtidigt

Vertikalskæring eller plæneluftning? MTD klarer nu begge dele med en og samme maskine.
Foto: MTD Products Denmark ApS
Vertikalskæring eller plæneluftning? MTD klarer nu begge dele med en og samme maskine.
Hus og have:

Vertikalskæring eller plæneluftning? MTD klarer nu begge dele med en og samme maskine.

Foråret nærmer sig og græsplænen trænger til at blive gjort klar. Her kommer den svære beslutning, om du skal bruge Vertikalskærer eller Plænelufter?

Ved plæneluftning bruges fjedre som ”lufter” og renser mellem de enkelte græsplanter. Denne proces giver større mulighed for optagelse af den gødning man supplerer græsplænen med, for at opnå en bedre plænepleje. Derfor anbefaler vi plæneluftning regelmæssigt gennem hele sommerperioden.

I modsætning til vertikalskæring, som bruger knive som har kontakt med jorden, vil plæneluftning ikke fjerne mos og ukrudt i græsplænen. En vertikalskærer laver riller i jordens overflade, det vil betyde at græssets rødder får luft og samtidig bedre kan optage den fugt, som græsplænen skal bruge til at forblive grøn og kraftig i sæsonen. Du kan derfor ikke erstatte vertikalskæring med plæneluftning eller omvendt.

Er du i tvivl om hvilket system der passer bedst til dine behov, præsenterer MTD nu en serie af vertikalskærere, der har begge systemer som standard. Du har nu alle muligheder for at investere i en maskine der kan begge dele. På MTD´s vertikalskærere er som standard, foruden vertikalskærer systemet med faste knive, også en aksel med plænelufter fjedre.

Ved hjælp af et snapsystem kan man let skifte, fra det ene til det andet system. Nu har du mulighed for effektivt at bruge maskinen gennem hele sæsonen, så din græsplæne får den optimale forudsætning til at klare sæsonens vejrlig og samtidig have de bedste muligheder for at forblive grøn og tæt. En rigtig 3 i 1 maskine fra MTD – Vertikalskæring,

Plæneluftning og opsamling

I serien, som består af fem vertikalskærere fra MTD, kan du vælge mellem en arbejdsbredde fra 30 cm til 38 cm og motordrevet af enten en 230 V. el-motor eller en stærk benzinmotor. På alle maskiner får du en opsamler med som standard. Central højdeindstilling af enten vertikalskærer- eller plænelufterdybden.

MTD produkterne forhandles gennem et landsdækkende forhandlernet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. november 2018, 08:00
Asfaltarbejde på Marius Jensens Vej
19. november 2018, 08:00
Lørdag den 24. november, klokken 10.00 - 14.00, åbner Durup Idræt- & Svømmehal dørene for deres Second Hand Market.
19. november 2018, 12:00
Borgmestrene fra Thisted, Mors og Skive mødes den 20. november med transport- og bygningsminister Ole Birk Olesen for at drøfte områdets infrastruktur.
19. november 2018, 10:00
Det er ingen sag at spille på udebane, når man har over 100 højtråbende fans med til Stoholm.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring