TSØ sat på plads på Lolland

Foto: Skive fH
Håndbold:

Lige knap 400 kilometer i bus satte søndagens betingelse for udekampen mod nummer tre i 1. division, Team Sydhavsøerne. En stærk modstander, hvilket de slog fast med deres sejr i Tønder, mod de ellers hidtil ubesejrede liganedrykkere.

En indledende afbrænder fra Rasmus Kier blev friskt fulgt op af Tobias Rasmussen, der kunne score eftermiddagenes første scoring til 0-1, samtidig med hjemmeholdets Martin Vilstrup ikke løb hjem efter en tackling der kunne mærkes.

Skive fik en af de bedre starter i sæsonen, og efter de 10 minutter kunne tre gode forsvarsaktioner også omsættes i modsatte ende. Mod slutningen af halvlegen var det dog hjemmeholdet der sluttede bedst, hvorfor de første 30 minutter logisk sluttede med en 14-15 føring til Skive-gutterne, som virkede velforberedte på dagens test.

Anden halvleg bød på en drømmestart, for mens TSØ-gutterne stadig sad i omklædningsrummet og trillede tommeltotter, vandt udeholdet de første 10 minutter med 2-8. Lasse Rask scorede til 16-23, og så var chancen for 2 point banket i vejret, selvom det ”bare” var et godt udgangspunkt.

Nicklas Graugaard stod hele kampen, og den duel vandt han sikkert over sin direkte konkurrent, Nicolaj Frejlev. Samtidig var det en af de dage Rasmus Kier viste stor koldblodighed fra straffekaststregen, og Tobias Rasmussen fortsatte med at imponere noget så grusomt. En mandsopdækning betød de øvrige spillere kunne spille 5 mod 5 i angrebet, og det skabte rum til at komme igennem på gennembruddene.

En anden af de helt store positive historier var Tobias Jørgensen på venstre back. Uimponeret trådte han i karakter med flere flotte brag, mens han også lykkedes med at finde en velspillende Daniel Guldsmed på stregen en enkelt gang. Lasse Rask og Joshua Grace viste den vante koldblodighed, hvilket var en fornøjelse at følge i en intens kulisse (som altid på Lolland).

December er ikke færdig endnu, for nu på lørdag, den 8. december, gæster formstærke HØJ Elite Interfjord Arena. HØJ kommer med to friske sejre over Odder og Tønder, så der bliver brug for solid opbakning, mens årets sluttes på udebane i Dalum, hvor oprykkerne fra HC Odense byder indenfor den 15. december.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
23. august 2019, 09:00
For et halvt år siden lancerede DAT et nyt tilbud til studerende og seniorer. Hen over sommeren har 9% flere studerende og 32% flere seniorer rejst på ruten mellem Midtjylland og København.
23. august 2019, 09:00
Coop Danmark tilbagekalder Coop Hamburgerryg pga. enkelte pakninger med gule pletter.
15. august 2019, 09:00
Skive Garden holder introduktionsdag for nye kommende garderer. Kom og vær med!
22. august 2019, 14:00
Louis Nielsen i Skive åbnede den 20. juni en meget større butik. Butikken er i dag næsten dobbelt så stor.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring