Skive FH - To nederlag på Fyn

Håndbold:

Skive FH oplyser: Søndag middag mødte vi GOG i 2 x 20 minutter, og lige efter Skanderborg i 1 x 40 minutter. Begge kampe gav nederlag, men som i torsdagens kamp mod Team Tvis Holstebro var der mange positive ting.

Først mødte vi GOG, og efter en lige første halvleg som endte 8-8 trak fynboerne fra i starten af anden halvleg, og føre en overgang med syv mål. Mod slutningen af kampen kom vi dog flot tilbage, og burde have været nærmere end slutresultatet 15-19.

Efter fem minutters pause var vi klar til et møde Skanderborg, og det var en kamp hvor de to hold fulgtes ad gennem hele kampen, største forspring var to mål. Mod slutningen af kampen så vi ud til at have overtaget, men brændte masser af chancer, bl.a. to straffekast. Ved 15-15 havde vi muligheden, men en dum teknisk fejl - igen, igen - gjorde at Tim Sørensen med sit enlige mål kunne score det mål, der viste sig at blive slutresultatet. I kampens sidste angreb udlignede Mads Øris, men dommerne dømte straffe, og det brændte Michael Pedersen efter tid.

Igen var alle folk i truppen med, men grundet skader kom Søren Trads og Sonny Landberg dog ikke i kamp.

GOG - Skive fH 19-15 (8-8).

Målscorere: Andreas Toudahl 4 (1), Michael Pedersen 4, Emil Drejer og Mads Johansen 2, Nickolei Jensen, Philip Monberg og Mads Øris Nielsen 1.

Udvisninger: GOG: 0. SfH: 2 x 2 min.

Skanderborg - Skive fH 16-15

Målscorere: Johnny Landberg 4, Mads Øris Nielsen 3 (1), Søren Henneberg og Dennis Albæk 2, Michael Pedersen, Andreas Toudahl, Andreas Bertelsen og Nickolei Jensen 1.