To lokale håndboldpiger fik succes ved Ungdoms-OL

Foto: Søren Johansen
Håndbold:

De to lokale håndboldpiger Marianne Haugsted og Jeanette Toft Hansen har i den forgangne uge deltaget i Ungdoms-OL i Györ i Ungarn med det danske U-17 landshold.

EYOF (European Youth Olympic Festival) havde deltagelse af 8 hold, og pigerne var i indledende pulje med Frankrig, Montenegro og Rusland. Holdet lagde ud mod Frankrig, som efter en meget tæt kamp blev slået 26-25.

Derefter ventede Montenegro; det blev også en meget tæt kamp, hvor forsvarsspillet var i højsædet. Det danske forsvar med Marianne Haugsted, som krumtappen, fungerede rigtig godt, og det endte med en sejr på 17-16, hvormed semifinalen var sikret, da Rusland også havde vundet begge deres første kampe.

På tredjedagen ventede de russiske favoritter. Pigerne kæmpede bravt i første halvleg og var med frem til et par minutter før pausen. I 2. halvleg fungerede tingene ikke rigtigt, og det endte med et stort nederlag på 11 mål.

I semifinalen mødte holdet hjemmeholdet fra Ungarn, som havde meget støtte fra tilskuerne, og det var en "heksekedel" at spille i. Igen spillede de en fin 1. halvleg og var bagud med 15-13 ved pausen, men desværre bliver presset for stort i 2. halvleg, og de godt spillende ungarer vinder med 32-24. Dermed skulle pigerne spille bronzekamp.

Modstanderne blev igen de russiske favoritter, som overraskende tabte deres semifinale til Rumænien.

Holdet havde virkeligt sat sig om til kampen, og havde troen på at det godt kunne lade sig gøre, selv om de havde tabt stort få dage forinden. Der blev kæmpet forbilledligt i forsvaret, og angrebsspillet begyndte at flyde godt. Et par hurtige scoringer lige inden pausen resulterede i en føring på to mål ved pausen.
Russerne kom dog igen og fik udlignet hurtigt efter pausen, og kampen bølgede lidt frem og tilbage de første 18-20 minutter af 2. halvleg. Så blev der lukket af i forsvar og i målet, og Danmark fik et par hurtige kontramål. I løbet af kort tid bragte holdet sig foran med 5-6 mål. Det endte med en sejr på 32-27 ,og dermed en bronzemedalje til Danmark.

Både Jeanette og Marianne fik meget spilletid og høstede rigtig god international erfaring.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
22. maj 2019, 09:00
1970’erne var uden tvivl et af de kulturelt vildeste årtier i nyere tid, og det kan ikke fejres nok.
10. maj 2019, 11:30
Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser ejeren til et kontantbeløb, som gemte sig i en sæk med genbrugstøj hos Blå Kors i Skive.
13. maj 2019, 09:00
Fredag den 17. maj, klokken 15.00, afholdes der koncert i Durup Anlæg.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring