Tæt afslutning på kamp mellem Skive og HØJ

Foto: Skive fH
Håndbold:

Den sidste grundspilskamp i 1. division ventede lørdag eftermiddag, da HØJ Elite kiggede forbi Freja Arena.

For begge hold var det ikke den mest betydende kamp i sæsonen, da HØJ med hjælp fra andre hold kunne spille sig fra 8. til en potentiel 6. plads, hvis Lemvig og Fredericia vel og mærke satte point til imod Sydhavsøerne og Frederikshavn, imens Skive havde beseglet pladsen som rækkens andetbedste hold.

Efter en skridtkendelse imod udeholdets Rune Hedevang kunne Tobias Rasmussen spille sig helt fri igennem, men han skød forbi mål og den aldrende Peter Nørklit. Nicolai Nørager sørgede dog for at Skive kunne bringe sig foran, da han gled igennem HØJ’s venstre forsvarsside til stillingen 1-0, efterfulgt af Nicolai Pugholms kontrascoring.

HØJ kom dog bedre med, men for Skive var det Nicolai Nørager der tog den største tørn, som på kontra kunne score sit 5. mål til 6-6 efter 12 minutter.

Efter en indledende føring var det HØJ der viste det største engagement. Pauseføringen på 13-17 var fortjent, og hos Skive var der plads til forbedringer imellem de to halvlege.

Skive startede på bolden, og efter et fint udspil fra Tobias Rasmussen, så kunne Andreas Toudahl bringe hjemmeholdet bagud med 14-17. Ganske vidst var det ikke resultatet der i dag var det vigtigste, men i stedet kom indsatsen og sansen for finesse i første række. Dennis Albæk viste blandt andet flere fine prøver på skarphed fra fløjen og gode indløb.

Desværre fik Tobias Rasmussen et skrup der sendte ham i omklædningsrummet med fysioterapeut Chris Yde. Rent praktisk sendte det Nicolaj Nørager ud på venstre back, og Andreas Toudal tog tjansen som playmaker. Ligesom i de foregående kampe sad Mads Øris over, og også Daniel Guldsmed sad med den grønne overtrækstrøje på bænken.

Nede med 18-25 var Skive så småt ved at finde de 2 point frem til HØJ, men et fantastisk comeback betød Jeppe Kjærulff kunne udligne til 26-26 med 3 minutter igen. Med en bolderobring kunne Jeppe Kjærulff sende sig selv i en kontra der kunne bringe Skive i front, men desværre blev muligheden reddet af en velspillende HØJ-keeper. I stedet kunne Jacob Bønnelykke score til 26-27, før Mathias Bitsch kunne udligne med 29 sekunder tilbage.

HØJ fik spillet tid af klokken, og den allersidste afslutning sneg sig ind forbi keeper Jesper Sørensen til slutresultat 27-28, som ellers var en vigtig brik i at bringe Skive tilbage i et opgør der var kategoriseret som lukket.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
13. november 2019, 09:00
Efter sidste uges anholdelser og ransagninger rettet mod en gruppe personer i Skive, er turen nu kommet til køberne, der - via deres køb af narkotika - har været med til at finansiere gruppens aktiviteter.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
11. november 2019, 11:00
Den lokale springrytter, Anna-Mathilde Alsing Nielsen fra Dølby ved Skive, deltog i weekenden til de jyske mesterskaber i Ålborg.
14. november 2019, 09:00
Der var flot opbakning til indvielsen af Hald Folkeskov, hvis etablering i dag blev sat i gang med plantningen af de første 50 frugttræer.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring