Sejr til Skive fHs serie 1 damer

Foto: Skive fH
Håndbold:

Der var på forhånd lagt op til en intens dyst, da Skive fHs serie 1 damer tog imod Nr. Søby IF onsdag aften i Interfjord Arena.

Skive kom bedst fra start, og da uret rundede 6 minutter, var de blåblusede foran med 5-0.

Opskriften fra træner Bruno Hansen var enkel: Dæk højt på fløjene, og løb kontra. Den opskrift så ud til at virke, selvom det høje tempo gav lige i overkanten af boldtab. Nr. Søby har vanligvis deres stærkeste trumf i venstrehåndede Annelene Miltersen, men det bekom hende ikke vel, at presballen fra hendes fløj manglede. Her lukkede Elisabeth Lisby effektivt af, og tog sammen med det øvrige Skive-forsvar spillelysten væk fra den ellers stærke Søby-back.

Der skulle gå 11 minutter inden første scoring til gæsterne, der herefter fik bedre fat. Skivespillerne virkede frustrerede over en linje der var lidt svær at finde fra kampens dommerpar, der set med Skive-briller havde svært ved at slå ned på riv i skudarme bagfra og tacklinger i halsregionen. Det fik for ofte Skives bagkæde til at trække sig lidt i gennembrudssituationer mod et hårdt spillende Søby forsvar - og Søby kom mere med i kampen. Dette til trods kunne Bruno Hansens tropper gå til pause foran med 14-7.

I Skive-damernes massakre på hele 43-14 over Morsø HK mandag aften kom Diddi Jakobsen til skade med en finger i målet, og derfor var Rikke Bæk alene på posten i kampen mod Nr. Søby. Hun fortsatte en stabil indsats efter pausen.

Mængden af boldtab var stor i anden halvlegs første 10-15 minutter, og da Nr. Søby samtidig fik gang i deres stregspil, kom gæsterne tættere på. Dog ikke tættere, end det kampen igennem kun handlede om størrelsen på Skive damernes sejr.

Med 15 minutter tilbage dirigerede Skivetræneren sit hold frem i 3-2-1 forsvar, og det formåede Søby aldrig at løse. Den offensive forsvarsformation gav igen grobund for kontraspillet. Skive øgede hele tiden afstanden, og det fortsatte selvom holdet måtte indkassere endnu en udvisning med 5 minutter igen. Undertalsperioden blev vundet 2-0 på scoringer af Helene Haugsted og dagens bedste i blåt, Tilde Wurtz Bundesen.

Slutresultatet blev 27-14, og Skive fastholder førstepladsen i rækken.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
22. juli 2019, 09:00
Lørdag den 17. august 2019 fylder Thise Friskole 40 år, og det skal fejres med en dag fyldt med aktiviteter.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
11. juli 2019, 11:00
Region Midtjylland gav i efteråret 2018 dødsstødet til rute 50, som kørte mellem Skive og Viborg via Ørum.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring