Endelig fungerede defensiven for alvor

Håndbold:

Det var virkelig defensiven der var i højsædet i aftes i Randers Arena. Topholdet Randers HH tog imod, og de spillede en flot forsvarskamp med en god keeper i målet - men kunne dog intet stille op imod skibonitternes defensiv.

Foran en fremragende Jesper Sørensen i målet - med en redningsprocent på den gode side af 60 - blev der virkelig vist fornemt forsvarsspil gennem hele kampen.

Randers HH scorede deres tredje mål efter 23 minutter i første halvleg , og de to første var på straffekast. Så skibonitterne havde alle muligheder for tidligt at afgøre kampen, men det skete dog ikke. 8-6 til de lokale ved pausen, og at den føring ikke var 3-4 mål større, det er det eneste man kan klandre holdet for efter kampen - og det var de nok ligeglade med.

I anden halvleg reducerede værterne til 7-8 efter seks minutter, men så afgjorde vi kampen med fire scoringer i træk, og siden var der aldrig for alvor spænding. 10-16 blev med to hurtige kontrascoringer til 12-16, og var der nogen af hjemmepublikummet der vejede morgenluft, så kunne vi med to hurtige scoringer afgøre kampen.

Ros til mange, Jesper Sørensen mest, men også midterforsvaret Lars Olesen og Patrick Sanggaard spillede sæsonens bedste defensive kamp. I den anden ende var Johnny Landberg effektiv de gange han fik muligheden, og Nickolei Jensen var involeveret i meget med seks scoringer, men også han var meget dygtig rent defensivt overfor Randers HH´s U-landsholdsback Jacob Lassen, der ikke fik mange ben til jorden.

Randers HH - Skive fH 15-20 (6-8)

Målscorere RHH: Rasmus Lilleholt 3. SfH. Nickolei Jensen 6, Marius Hovde Andersen og Johnny Landberg 3, Per Ryberg 3 (2), Dennis Albæk 2, Klaus Bundgaard, Mads Øris Nielsen og Patrick Sanggaard 1.

Udvisninger: RHH: 1 x 2 min. SfH. 2 x 2 min.

Tilskuere: 455.

Endelig skal også nævnes at Kristian Ruben Poulsen, Peter Nielsen og Jakob Lauridsen ikke blev benyttet, og er sammen med U-spillerne Mads Johansen og Dennis Albæk, den småskadede Sonny Landberg og Stefan Nielsen i spil til andet holdets næste kamp, lokalopgøret hjemme i FREJA Arena fredag 23. januar klokken 20.00 mod HRH 74.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
21. september 2018, 12:00
En stolt, glad og totalt overrasket Nadja Broholm fik torsdag 20. september kl. 20 overrakt Skive Sangskriver Festival 2018´s talentpris Mads Langer Prisen.
21. september 2018, 08:00
Agertoften i Skive står for en renovering af både fortov og kantsten, som sættes i gang af Skive Kommunes folk fra entreprenørgården. Fortovsfliser vil blive udskiftet med nye af samme type som eksisterende

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring