Forskellen på top og bund bevist hos Skive fH

Foto: Skive fH
Håndbold:

Lørdag startede for Skive-fH-mandskabet klokken 8:30 ved Freja Arena, og så hed opgaven ellers HIK på udebane i Gentofte klokken 15:00.

Efter lidt småforsinkelser med en buschauffør der glemte halvdelen af spillertruppen ved opsamlingen i Vejle, så var det en flok glade drenge der kunne gå ind til opvarmningen i Gentofte Hal A. Netop det humør og sammenhold skulle lørdag sikre den gode præstation, hvor der på forhånd var stort fokus på forsvaret fra træner Ole Bitsch, som lørdag var eneste træner på bænken, eftersom assistenttræner Steffen Carstens var på skitur.

Kampen bød på gensyn med Mads Meldgaard imellem stængerne, som på dagen dannede duo med Jesper Sørensen. Indtil nu havde den unge Meldgaard været skadesplaget.

Fremmødt var godt og vel 50 mennesker alt i alt, og fra start kunne de se et Skive-mandskab der fint dominerende de indledende minutter. Fra fløjen kunne Dennis Albæk, efter godt og vel 3 minutters spil, bringe udeholdet på 1-3.

Hjemmeholdets Mads Vejby kom dog for let til sine scoringer, og så tyede Ole Bitsch til den første time-out bagud med 6-5 efter 11 minutter. Her havde den fodrappe Vejby noteret sig for 4 af scoringerne hos det hvidklædte hjemmehold.

HIK bed fra sig, men det var Daniel Guldsmed der kunne bringe Skive i front fra stregen, da han med 33 sekunder af halvlegen kunne hoppe ind over, og score sikkert til stillingen 12-14.

I anden halvleg var det selvsamme Guldsmed der åbnede ballet, og med en koncentreret forsvarsindsats, så kunne Jeppe Kjærulff udnytte HIK ikke havde fået en målmand ind i forsøget på at spille overtalsspil.

Skive tonsede videre, og det skulle blive 12-19, før HIK efter 4 minutter kunne score deres første mål i halvlegen. Netop som man troede Skive var på vej til at punktere kampen, så kom HIK med 3 scoringer i tomt mål tilbage på -4, 15-19.

Mod slutningen af opgøret satte Skive dog tempoet op i 6. gear, og i særdeleshed en Tobias Rasmussen udmærkede sig med flere flotte gennembrud. Sejren på 26-34 kan man næppe sætte en finger på, og nu venter der sig en særdels spændende topkamp mod nummer 3 fra TMS Ringsted på vores hjemmebane fredag klokken 20:00.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
8. juli 2019, 13:00
En tredjepræmie i Eurojackpot og Millionærgarantien gav tre nye millionærer i weekenden.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring