En decideret foræring

Foto: Skive fH
Håndbold:

Nicolaj Nørager fik torsdag aften svaret hurtigt igen på Otterups føringsmål, og det var generelt en lige start imellem de to mandskaber denne torsdag aften.

Hjemmeholdet skulle få et lille overtag med udvisningerne løsere i udeholdets favør (1-3 i første halvleg), hvorfor det også skulle blive til en pauseføring til den gulklædte på 14-13.

Mathias Bitsch er for tiden inde i en god periode, og fire scoringer skulle han også tegne sig for sammen med Toudahl, imens Nørager også bød sig til med tre af slagsen. Altså kom meget af spillet ude fra bagskytterne og på straffekast, hvor det blev 3 på 3 fra den gamle Otterup-dreng.

Stregspillet havde Otterup dæmmet fint op for, og hverken Daniel Guldsmed eller Patrick Sanggard fik succes hermed, mens det heller ikke fra keeperduoen Meldgaard og Weinreich blev til nævneværdige præstationer i de første 30 minutter.

Hjemmeholdet havde tydeligt til formål at matche Skive på energien, og det strålede også ud af deres 4-2 forsvar. Med 18 minutter igen fik Skive dog en alletiders mulighed for at hente de to man var nede ved 20-18. Mikel Christensen fik en berettiget udvisning, og så kunne Thomas Poulsen fra hjemmeholdet ellers ikke holde mund. To scoringer blev det også til i det dobbelte overtal, og så var det ellers helt lige – en lille tidlig julegave fra Fyn.

Muligheden for at komme foran 20-21 var der også, men en åndsvag aflevering fra Tobias Jørgensen sendte i stedet hjemmeholdet i kontra med scoring til følge.

Skive lå og jagtede et sultent Otterup-mandskab, og med 11 minutter igen fik Mads Meldgaard muligheden i stedet for Jacob Weinreich bagud med 24-21. Bolde blev sløset væk i offensiven, og selv det oplagte muligheder røg markant forbi.

Sejren på 31-26 kom som fortjent til Otterup.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. januar 2020, 11:00
Om kort tid bliver Thise Mejeris mælk tappet på en ny klimavenlig karton. De nye kartoner vil helt igennem være baseret på træmasse fra Skandinavien og sikrer en markant CO2 reduktion.
16. januar 2020, 09:00
Reflekser redder liv i trafikken. Alligevel glemmer næsten halvdelen af danskerne reflekserne i vintermørket. Det ønsker Louis Nielsen at ændre på.
17. januar 2020, 11:00
Lørdag den 1. februar kl. 10.00 - 16.00 er der Velværemesse på Skive Bibliotek. Alle er velkomne og der er gratis entré.
16. januar 2020, 11:00
Spærring af krydset Viborgvej-Stoholmvej-Vinkelvej i Nr. Søby.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring