Det rigtige Skive-hold vandt

Foto: Skive fH
Håndbold:

Søndag eftermiddag endte med en positiv overskrift, da de unge 2. divisionsgutter med en nervepirrende sejr på 29-28 over Hornbæk nu overlever i rækken som oprykkerhold.

Ved kampstart var humøret ellers i kulkælderen hos flere tilskuere, efter førsteholdet foran en flot kulisse på 672 i Interfjord Arena måtte se sig slået klart med 28-35 af Team Sydhavsøerne. Smilet genfandt Skive fH dog med to vitale point til de unge gutter, der spillede en herrekamp mod Hornbæk, og efter omtrent et kvarter måtte vinke farvel til forsvarskrumtap og stregspiller Peter Beregaard Johansen, der indkasserede et direkte rødt kort.

Ved 1. divisionskampen, var Skive fH langt hen ad vejen med i opgøret, men mod slutningen kollapsede holdet som kollektiv. 25-26 efter 48 minutter blev fulgt op med 3-9 til gæsterne i de sidste 12 minutter, hvor holdet faldt sammen i forsvaret, og angrebsmæssigt famlede efter de rigtige beslutninger. Kampen igennem virkede de defensive aftaler uklare, og keeperne fik ikke fat i alverden, før Mads Meldgaard til allersidst tog et par helt frie 100%-afslutninger.

Med resultatet måtte Skive erkende det så hårdt ud i forhold til at slutte i top 3, men Team Sydhavsøerne er sølle ét point foran dem i tabellen, og skal næste lørdag til Stoholm, inden de i sidste runde møder HØJ Håndbold.

Klokken 16:30 kunne 2. division med en sejr endegyldigt sikre sig imod al snak om nedrykning, og med en runde tilbage (udekamp mod Nørre Djurs HK) sætte to streger under overlevelse. En kollektiv bedrift sikrede at pauseføringen på 14-12 blev konverteret til sejr på 29-28, og dermed har Skive fH også den kommende sæson et hold i 1. og 2. division - som minimum.
Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. august 2019, 11:00
Fra torsdag, den 22. august, til lørdag, den 24. august, er der byfest i Søby-Højslev. Det bliver tre dage med fart på og masser af aktiviteter.
19. august 2019, 09:00
Den 24. og 25. august, fra klokken 10.00-17.00, danner de gamle gårde og huse og den omkringliggende natur ved Hjerl Hede, for 7. år i træk, den perfekte ramme om levendegørelsen.
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
16. august 2019, 09:00
Vejdirektoratets arbejde på Haderup Omfartsvej vest om Haderup medfører nu en midlertidig spærring af Herningvej/Skivevej, hvor den kommende omfartsvej tilsluttes rute 34 nord for Haderup.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring