Det rigtige Skive-hold vandt

Foto: Skive fH
Håndbold:

Søndag eftermiddag endte med en positiv overskrift, da de unge 2. divisionsgutter med en nervepirrende sejr på 29-28 over Hornbæk nu overlever i rækken som oprykkerhold.

Ved kampstart var humøret ellers i kulkælderen hos flere tilskuere, efter førsteholdet foran en flot kulisse på 672 i Interfjord Arena måtte se sig slået klart med 28-35 af Team Sydhavsøerne. Smilet genfandt Skive fH dog med to vitale point til de unge gutter, der spillede en herrekamp mod Hornbæk, og efter omtrent et kvarter måtte vinke farvel til forsvarskrumtap og stregspiller Peter Beregaard Johansen, der indkasserede et direkte rødt kort.

Ved 1. divisionskampen, var Skive fH langt hen ad vejen med i opgøret, men mod slutningen kollapsede holdet som kollektiv. 25-26 efter 48 minutter blev fulgt op med 3-9 til gæsterne i de sidste 12 minutter, hvor holdet faldt sammen i forsvaret, og angrebsmæssigt famlede efter de rigtige beslutninger. Kampen igennem virkede de defensive aftaler uklare, og keeperne fik ikke fat i alverden, før Mads Meldgaard til allersidst tog et par helt frie 100%-afslutninger.

Med resultatet måtte Skive erkende det så hårdt ud i forhold til at slutte i top 3, men Team Sydhavsøerne er sølle ét point foran dem i tabellen, og skal næste lørdag til Stoholm, inden de i sidste runde møder HØJ Håndbold.

Klokken 16:30 kunne 2. division med en sejr endegyldigt sikre sig imod al snak om nedrykning, og med en runde tilbage (udekamp mod Nørre Djurs HK) sætte to streger under overlevelse. En kollektiv bedrift sikrede at pauseføringen på 14-12 blev konverteret til sejr på 29-28, og dermed har Skive fH også den kommende sæson et hold i 1. og 2. division - som minimum.
Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
3. april 2019, 11:00
Fra den 2. til den 4. maj 2019 løber Skivemødet af stablen for anden gang.
8. april 2019, 13:00
I forbindelse med vejarbejde vil Grættrupvej i Thorum være spærret den 11. april 2019.
28. marts 2019, 11:00
56 mestre fordelt på 22 foreninger bliver hyldet fredag den 29. marts i Kulturcenter Limfjord. Samme aften takker Skive Kommune egnens mange frivillige med en fest.
1. april 2019, 10:00
45 danske virksomheder har siden tirsdag den 26. marts haft ekstra grund til at smile og dele highfives ud på kontoret.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring