2 point på Lolland

Foto: Skive fH
Håndbold:

Efter en lang bustur bydende på sne, slud og højt solskin, skulle Skive fH på en af de sværeste udebaner. I søndags bød Team Sydhavsøerne velkommen til kamp, og de kom i stærkeste opstilling foran en velbesat hjemmebane – traditionen tro i Maribo Hallerne.

På flot opspil fra assistkongen Andreas Toudahl bragte Mathias Bitsch det hvidklædte udehold på 0-1, og det blev fulgt op af Jeppe Kjærulff og Daniel Guldsmed til 0-3 inden det fjerde minut.

Defensivt forsøgte Skive via mandsopdækning af den altoverskyggende profil Martin Vilstrup at komme med et taktisk træk fra start, men dog ikke med den store succes, da han flere gange gled på kant af sin direkte modspiller. De to hold fulgtes ad, og modsat sidst vi var på besøg i marts måned, så var hallen knap så medlevende i første halvleg – en kulisse der gav ro til de unge spillere.

Fra stillingen 11-11 trak Skive via en solid defensiv fra til 12-15, og dermed kunne trup8pen også konsolidere en ganske fornuftig pauseføring på 15-18. I særdeleshed Jeppe Kjærulff viste sig helt outstanding med 5 flotte scoringer på 30 minutter.

Selvom det ikke skulle blive til scoringer inden det sjette minut af anden periode for udeholdet, så formåede flot paradespil og konsekvente scoringer i langt størstedelen af angrebene at holde hjemmeholdet bagud med et par stykker. Mod de sidste 10 minutters tid kom TSØ dog på -1, blandt andet ved at straffe sløset overtalsspil, og så gjaldt det ellers om at holde hovedet koldt i en hal der for alvor var blevet tændt op.

Koldt blev hovedet holdt, ligesom vejret udenfor, hvor sneen dalede ufortrøden. Selvom det blev helt tæt mod slutminutterne, så kunne Daniel Guldsmed som kampens altoverskyggende stjerne lukke til slutresultatet 28-29 med sin syvende scoring, heraf 5 i de sidste 18 minutter af kampen.

På akrobatisk vis sled han sig gang på gang i vandretliggende stillinger til gode målchancer, og her viste han sig overlegen i forhold til opdækkeren Bastian Stræde og Nicolaj Frejlev i lollikkernes mål.

Team Sydhavsøerne fik med 45 sekunder igen muligheden for at udligne fra venstre fløj, men Mads Meldgaard præsterede en fremragende redning med højre arm, og så skulle Skive ellers bare holde bolden på egne hænder. Med 15 sekunder igen kom armen dog op, og så blev der ellers dømt passivt spil efter 2 afleveringer – en beslutning der kunne forsvares grundet det manglende målsøgende spil.

På frit mål skød hjemmeholdet dog over, og så var der ellers plads til jubelbrøl der kunne høres i bussen hele vejen hjem til Skive. 2 point var i hus på en ellers fremragende hjemmebane.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
4. september 2019, 16:00
Julen er traditionernes fest, og som altid lanceres Aalborg Jule Akvavit med et nyt motiv, der forener dansk håndværk på tværs af kategorier.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring