2 point på Lolland

Foto: Skive fH
Håndbold:

Efter en lang bustur bydende på sne, slud og højt solskin, skulle Skive fH på en af de sværeste udebaner. I søndags bød Team Sydhavsøerne velkommen til kamp, og de kom i stærkeste opstilling foran en velbesat hjemmebane – traditionen tro i Maribo Hallerne.

På flot opspil fra assistkongen Andreas Toudahl bragte Mathias Bitsch det hvidklædte udehold på 0-1, og det blev fulgt op af Jeppe Kjærulff og Daniel Guldsmed til 0-3 inden det fjerde minut.

Defensivt forsøgte Skive via mandsopdækning af den altoverskyggende profil Martin Vilstrup at komme med et taktisk træk fra start, men dog ikke med den store succes, da han flere gange gled på kant af sin direkte modspiller. De to hold fulgtes ad, og modsat sidst vi var på besøg i marts måned, så var hallen knap så medlevende i første halvleg – en kulisse der gav ro til de unge spillere.

Fra stillingen 11-11 trak Skive via en solid defensiv fra til 12-15, og dermed kunne trup8pen også konsolidere en ganske fornuftig pauseføring på 15-18. I særdeleshed Jeppe Kjærulff viste sig helt outstanding med 5 flotte scoringer på 30 minutter.

Selvom det ikke skulle blive til scoringer inden det sjette minut af anden periode for udeholdet, så formåede flot paradespil og konsekvente scoringer i langt størstedelen af angrebene at holde hjemmeholdet bagud med et par stykker. Mod de sidste 10 minutters tid kom TSØ dog på -1, blandt andet ved at straffe sløset overtalsspil, og så gjaldt det ellers om at holde hovedet koldt i en hal der for alvor var blevet tændt op.

Koldt blev hovedet holdt, ligesom vejret udenfor, hvor sneen dalede ufortrøden. Selvom det blev helt tæt mod slutminutterne, så kunne Daniel Guldsmed som kampens altoverskyggende stjerne lukke til slutresultatet 28-29 med sin syvende scoring, heraf 5 i de sidste 18 minutter af kampen.

På akrobatisk vis sled han sig gang på gang i vandretliggende stillinger til gode målchancer, og her viste han sig overlegen i forhold til opdækkeren Bastian Stræde og Nicolaj Frejlev i lollikkernes mål.

Team Sydhavsøerne fik med 45 sekunder igen muligheden for at udligne fra venstre fløj, men Mads Meldgaard præsterede en fremragende redning med højre arm, og så skulle Skive ellers bare holde bolden på egne hænder. Med 15 sekunder igen kom armen dog op, og så blev der ellers dømt passivt spil efter 2 afleveringer – en beslutning der kunne forsvares grundet det manglende målsøgende spil.

På frit mål skød hjemmeholdet dog over, og så var der ellers plads til jubelbrøl der kunne høres i bussen hele vejen hjem til Skive. 2 point var i hus på en ellers fremragende hjemmebane.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. juli 2019, 09:00
Lørdag den 17. august 2019 fylder Thise Friskole 40 år, og det skal fejres med en dag fyldt med aktiviteter.
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring