45 overbevisende minutter mod Nordsjælland

Foto: Skive fH
Håndbold:

Efter lørdagens kamp mod TM Tønder var det søndag Nordsjælland Håndbold der ventede. Endnu en modstander på liga-niveau, så man må sandelig sige Skive fH får testet sig mod de bedste mandskaber i opstartsfasen.

Formiddagens opgør var samtidig sidste mulighed for at tilpasse kampsituationer frem imod fredagens pokalkamp mod Ribe/Esbjerg HH. Indtil nu har træningskampene budt på 3 ligaaktuelle hold fra Danmark, samt ikke mindst 2 ligahold fra den svenske top - naturligt har matchningen været benhård, og med endnu en ligamodstander blev der ikke slækket på kvaliteterne igen den dag.

Begge hold ville med det samme gå efter en hård fysisk kamp, og allerede efter 41 sekunder kom den første henstilling til Nicolai Pugholm og, Nordsjælland-stregen, Dan Beck-Hansen. To fyre man ikke vil ”børle” med i byen.

I målet fik Mads Primdahl igen en del spilletid, og fra start gjorde han også opmærksom på sig selv. Et straffekast og kvalificeret afslutning blev parreret inden den 3. omgang på haluret, og så kunne Mathias Bitsch ellers hamre Skive i front med 1-2.

Overtalsspillet skulle vise sig at starte så godt. Kloge beslutninger sendte flere gange fløjene fri, og det med succes. Blandt andet var det netop sådan en situation der kunne sende Skive på 3-5 - signeret Jeppe Kjærulff.

På straffekast havde Rasmus Kier taget téten, og med fire scoringer på fire forsøg var han et rigtig godt bud på en fast straffekastskytte for den kommende sæson. Mathias Bitsch kunne notere seks scoringer i 1. halvleg, og dermed var han kraftigt medvirkende til en 10-14 føring efter de første 30 minutter. En solid andenbølgekontra fungerede optimal.

Efter pausen var det kneben med at holde det berømte momentum, men Skive kom godt ud fra omklædningsrummet. Gutterne startede på bolden, og med bare seks sekunder tilbage af en Nordsjælland-udvisning skulle det gå rigtig stærkt! En succesfuld sekvens sendte bolden ind til Daniel Guldsmed på stregen, og da han selv blev låst i det sjællandske forsvar, så kunne han i stedet spille Rasmus Kier fri ude på højre fløj. En spiller der endte som topscorer med syv mål, og som også i denne sekvens var sikkerheden selv. Særdeles positivt indslag.

På venstre kant fik den unge Mads Lynggaard fra egen avl helt op mod 30 minutters spilletid ved dagens kamp. Det blev krydret med tre mål, og den ene af gangene snørede han endda en NH-forsvarsspiller på flade fødder.

Slutfløjtet måtte gerne have lydt efter 45 minutter og stillingen 22-28. Skive stemplede herefter totalt ud. Tre kampe på fire dage satte sit spor, og trætheden medførte kort og godt 15 uacceptable minutter med et hav af tekniske fejl. Det koster vitterlig mod et Nordsjælland-hold der også skal have ros for at steppe op forsvarsmæssigt, og så hed den 33-31 på måltavlen.

Målscorere for Skive fH:

Rasmus Kier 7, Mathias Bitsch 6, Tobias Jørgensen 4, Peter Krogh 4, Mads Lynggaard 3, Nicolaj Nørager 3, Jeppe Kjærulff 1, Patrick Sanggaard 1, Jacob Aaquist 1, Daniel Guldsmed 1

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
13. november 2019, 09:00
Efter sidste uges anholdelser og ransagninger rettet mod en gruppe personer i Skive, er turen nu kommet til køberne, der - via deres køb af narkotika - har været med til at finansiere gruppens aktiviteter.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
11. november 2019, 11:00
Den lokale springrytter, Anna-Mathilde Alsing Nielsen fra Dølby ved Skive, deltog i weekenden til de jyske mesterskaber i Ålborg.
14. november 2019, 09:00
Der var flot opbakning til indvielsen af Hald Folkeskov, hvis etablering i dag blev sat i gang med plantningen af de første 50 frugttræer.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring