2 nye spillere til Skive fH

Foto: Skive fH
Håndbold:

2 spændende tilgange til næste sæson.

Det bliver et yderst spændende hold der stiller op for Skive fH i næste sæsons 1.divison.

Skive fH har tilføjet yderligere 2 unge spillere der tidligere har optrådt på de danske ungdomslandshold, nemlig bagspilleren Tobias Svend Rasmussen, 22 år og fløjspilleren Jeppe Kjærulff Hansen, 20 år. De har begge spillet for Team Vesthimmerland i denne sæson.

Med tilgangen af de to spillere på 2 års aftaler er grundstenene ved at være på plads for et Skive fH hold der vil gøre et seriøst forsøg på at være med i toppen af dansk håndbold.

Kommende cheftræner Ole Bitsch er meget tilfreds med tilgangen af de to spillere: “Vi har en stor tro på at det bliver en gevinst for holdet med de to spillere. De har begge været på U landshold, og alene det borger for en vis kvalitet. De vil kunne bidrage positivt til holdet og vi står med en god spillertrup til næste sæson”.

Tobias Rasmussen blev i denne sæson topscorer for TVH, og den 1.94 m høje bagspiller glæder sig til at skifte til Skive fH:

“Da Skive fH ringede for at høre om min fremtids planer fortalte jeg at det var på tide de ringede! Skives ambitioner og Oles trænerstil er et perfekt match for mig og jeg ser frem til at trække den blå trøje over hovedet og repræsentere Skive med blod og sved.  Det er et step fremad for mig med skiftet til Skive, og nu venter jeg bare på at kunne komme i gang”

Jeppe Kjærulff Hansen fik debut som 16 årig i Ligaen, og har i denne sæson scoret 46 mål for TVH.

Han er en venstrefløj med god springkraft, god teknik og er hurtig op ad banen. Jeppe er ligeledes meget glad for at blive en del af Skive holdet til den kommende sæson:

”Jeg glæder mig til at spille for Skive fH, det er skridt i den rigtige retning i min karriere og så glæder jeg mig meget til samarbejdet med Ole Bitsch og Andreas Toudahl, hvor jeg er helt sikker på at kunne lære en helt masse af Andreas. Samtidig synes jeg projektet i Skive er rigtig spændende og det glæder jeg mig til at være en del af.”

Direktør i Skive fH Peter Andersen er med tilgangen af de to nye spillere ved at have alle aftaler på plads til den kommende sæson og med 2 årige aftaler indikerer han at der er tro på fremtiden i Skive fH: “Stort set alle vore nye spillere er på aftaler der er 2 årige, så vi har forventninger til fremtiden. Vi har fået spillere ind i truppen der har optrådt på landshold og i det kommende mix mellem rutine, egne spillere og nye spillere er jeg sikker på at Skive også fremadrettet vil være en faktor i elitehåndbolden i Danmark”.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
16. november 2018, 14:00
På baggrund af en god dialog mellem butikker og erhverv langs Viborgvej, og Skive Kommune, er det besluttet at udsætte opstart af næste etape.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring