Internettet går under Black Friday

Gadgets og teknologi:

Danskerne har for længst taget amerikanske traditioner som Halloween til sig, og noget tyder på, at de to seneste fænomener Black Friday og Cyber Monday også kommer til at slå deres tilstedeværelse fast i Danmark.

Det er ihvertfald det indtryk man får, når man dykker ned i butikkernes forventninger til især Black Friday. 2 ud af 3 butikker på shoppingportalen Shoplr.dk har således oprettet kampagnesider eller specielle rabatkoder, som giver gode rabatter fredag den 27. november.

En undersøgelse af tilbuddene på shoplr.dk viser, at forbrugerne kan forvente gennemsnitlige besparelser på omkring 40% på dagen. Derfor forventer butikkerne da også at der kommer tryk på dankortet. Sidste år var Black Friday blandt de 10 dage med størst omsætning på Dankort nogensinde. Den rekord forventes slået i år.

At fænomenet er forholdsvist nyt vidner søgehistorik fra Google på: De første søgninger på Google.dk efter “black friday” dukkede op omkring 2011, og siden er det gået med raketfart: Fra 2013 til 2014 steg søgninger på internettet på Black Friday med næsten 400%.
Især efter store kæder som Elgiganten og webshops som Zalando.dk er kommet med, er der kommet fart på.

Derfor kan man godt regne med, at der kommer rigtig stor belastning på internettet på fredag, når vi skal sikre os billige julegaver eller bare have fingre i de gode tilbud.

Kendskabet til Black Friday vokser

I en undersøgelse foretaget af Dansk Erhverv, kender over halvdelen af danskerne til Black Friday - og omkring 20% af deltagerne forventer at handle på dagen. Den største gruppe er de unge, mens kun omkring 6% af deltagerne over 50 år forventer at benytte sig af de gode tilbud.

At Black Friday især er til for butikkernes skyld, lades der ingen tvivl om. Selve navnet skyldes, at dagen skulle sikre at butikkerne kom ud af regnskabet med sorte tal, og ikke røde.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
30. august 2018, 15:00
Haugen-Gruppen A/S tilbagekalder to partier af Cup Noodles Spicy. Producenten har oplyst, at der er risiko for glasstykker i produktet.
22. august 2018, 15:00
I starten af 70’erne drog købmandssønnen fra Brårup, Ole Fly Plejdrup, ud i verden. Nu er han tilbage i spændende og dynamiske rammer med nyåbnet afdeling på Østerbro 7 i Skive.
10. september 2018, 14:00
Skive Sangskriver Festival 2018 afholdes i dagene 18. - 21. september på Kulturhusbåden SVANEN i Skive Havn med besøg af kunstnere og instruktører fra ind- og udland.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring