EnergiMidts Waoo! lancerer web-TV på farten

Waoo! lancerer web-TV på farten
Waoo! lancerer web-TV på farten
Gadgets og teknologi:

EnergiMidts TV-kunder får også adgang til deres Waoo!-kanaler, når de er uden for hjemmets fire vægge. Med en ny Out-of-Home-service kan kunderne se TV, hvor de vil, fra en iPad eller bærbar – og servicen koster ikke ekstra.

Sommer er lig med hængekøje, sommerhus og strandtur, og denne sommer kan EnergiMidts kunder udover solcreme og badebukser desuden putte hjemmets TV-kanaler ned i ferietasken. Waoo! er nemlig klar med en ny feature, som betyder, at de kanaler, du i dag kan se på Waoo! Web TV, fremover også kan ses andre steder end fra hjemmets fiberforbindelse.

- Streaming bliver mere og mere udbredt, og vi ved, at vores kunder efterspørger muligheden for at kunne se TV på farten. Det er derfor rigtig positivt, at vi nu kan imødekomme kundernes ønsker. Oven i købet uden at det koster dem ekstra, siger Lars Kofoed Sørensen, forretningschef i EnergiMidt Fiberbredbånd.

Waoo!’s nye Out-of-Home-service kommer på et tidspunkt, hvor sommerferien står for døren og ønsket om at kunne tage TV-kanalerne med sig er stort.

- I sommerferien befinder vi os typisk alle andre steder end derhjemme, og vi skal alligevel betale for vores TV-kanaler. Men nu kan vores kunder sidde i sommerhuset, campingvognen eller måske ligefrem på stranden og følge med i Tour de France. Det eneste, det kræver, er en internetforbindelse og en iPad eller en bærbar computer, fortæller Lars Kofoed Sørensen.

Filmleje fra sommerhuset
Det er imidlertid ikke kun TV-kanalerne, der kan tages med ud af hjemmet. Waoo! giver også mulighed for at leje film fra Waoo! Bio, selvom man ikke er online via sin egen fiberforbindelse.

- Vi kræver fleksibilitet i vores hverdag, så vi kan være, hvor vi har behov for at være og se det, vi har lyst til at se. Det imødekommer Waoo! med den nye Out-of-Home-service. Vores fiberkunder, som har købt en TV-pakke, skal kunne se TV og leje film, når og ikke mindst hvor de vil, og det kan de nu, slutter Lars Kofoed Sørensen.

Waoo!’s Out-of-Home-service er af rettighedsmæssige årsager udelukkende tilgængelig inden for Danmarks grænser.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. september 2019, 10:15
En andenpræmie i Eurojackpot og fire vindere i Lotto gav fem nye millionærer i weekenden.
2. september 2019, 11:00
Lundø danner hvert år rammen om Danmarks smukkeste beliggende motorshow, hvor Lundø Strand Camping og Krumtapperne inviterer alle motorentusiaster til at deltage med deres spændende køretøjer.
16. september 2019, 11:00
Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene.
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring