Uafgjort kamp mellem Skive IK og HB Køge

Foto: Worm Photo
Fodbold:

Søndag leverede holdet en herrefight på SPAR NORD Arena, da de unge SIK-løver var på besøg hos HB Køge - og endnu engang gav det hårde arbejde et godt resultat, da det sluttede som det startede; 0-0.

 

Til dagens opgør måtte cheftræner Kim Kristensen se bort fra anfører John Dyring, som ikke var blevet sin skade kvit. Med rutinerede Dyring ude var dagens startopstilling den måske yngste nogensinde i SIK’s historie. Ældste mand fra start var 24 år, og da kampen blev fløjtet af var det med 17-årige Frederik Buur på banen.

I modsætning sidste uges opgør med FC Fredericia, var SIK’erne i dag klar fra første fløjt. I en meget lige første halvleg uden de store målchancer tilfaldt den største mulighed SIK. Hjemmeholdets keeper Andreas Hansen tog lidt løst på tingene ved et udspark. Jeppe Mogensen pressede keeperen og fik blokeret udsparket, som lige netop trillede på den forkerte side af opstanderen til stor lettelse fra hjemmeholdet. I den anden ende tilfaldt største mulighed Mark Gundelach, men hans afslutning tog Emil Kobberup sig sikkert af.

Efter pausen satte HB Køge sig på kampen og det unge SIK-hold kom under et tungt pres. Det var dog et fåtal af gange hjemmeholdet for alvor satte Emil Kobberup i Skive-målet på de store prøver. Første rigtig store chance kom med et kvarter igen, da Marc Rochesters afslutning tog stolpen. Og med fem minutter igen burde samme Rochester på en friløber have afgjort opgøret til hjemmeholdets fordel. Men her viste Emil Kobberup igen stor klasse, da han med en fodparade fik reddet det ene point hjem til de gule.

De unge SIK-løver fik fightet sig til det ene point og er efter to kampe ubesejrede. Næste opgave er om en uge, hvor det hjemme på SPAR NORD Arena gælder ligeledes ubesejrede FC Roskilde.

Kampfakta:
HB Køge - Skive IK 0–0 (0-0)

Startopstilling: Emil Kobberup, Emil Søgaard, Mads Eriksen, Christoffer Østergaard, Rasmus Nørskov Larsen, Mikkel Frankoch, Frederik Brandhof, Oliver I. Pedersen, Jesper Henriksen, Mathias Bersang, Jeppe Mogensen

Udskiftninger:
60. min. Andreas Kock afløser Oliver I. Pedersen
78. min. Magnus Jensen afløser Jeppe Mogensen
85. min. Frederik Buur afløser Jesper Henriksen

Advarsler:
HB Køge: ingen
Skive: Mathias Bersang

Tilskuertal: 803
Dommer: Jakob A. Sundberg

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
19. november 2018, 08:00
Asfaltarbejde på Marius Jensens Vej
19. november 2018, 12:00
Borgmestrene fra Thisted, Mors og Skive mødes den 20. november med transport- og bygningsminister Ole Birk Olesen for at drøfte områdets infrastruktur.
20. november 2018, 08:00
Om kort tid sættes billetterne til salg til næste års Folkemøde på Bornholm. Og i 2019 tilføjes der 50 ekstra afgange i forhold til sidste års program fra København til Bornholm.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring