Uafgjort i målfattigt lokalopgør

Fodbold:

Havde man spillet hos bookmakerne på, at SIK´s første 3 kampe her i foråret alle 3 ville ende uafgjort, kunne dette nok have givet til en god påskefrokost. Faktum er, at forårets 3 første kampe netop er endt uafgjort. Senest blev til i aften til endnu en deler, da et chancefattigt lokalopgør på SPAR NORD Arena sluttede 0-0.

Aftenens opgør blev for en stor dels vedkommende domineret af gæsterne fra Viborg. Men uden at fornærme nogle, var det utroligt så få målchancer, det på dagen orangeklædte Viborg-hold, formåede at producere. Ganske vist arbejde de gule stenhårdt gennem hele opgøret på at lukke rummene ned for gæsterne, men det virkede faktisk som om, hjemmeholdet var godt tilfreds med at Viborg-spillerne havde bolden. Og set i bakspejlet var det jo ganske fornuftigt, for gæsterne var som nævnt knap i stand til at skabe en reel målchance gennem samtlige 90 minutter.

De muligheder som tilfaldt viborgenserne kom faktisk i par situationer, hvor SIK´erne ikke fik clearet ordentligt. Dog skal det nævnes at den største mulighed til Viborg i kampen var i det niende minut, hvor Elson Hooi fik plads og fik trykket af, men Daniel Krog i Skive-målet fik reddet til hjørnespark. Denne redning var vel reelt set Krog´s eneste "rigtige" redning i opgøret.

I den ende var der også langt mellem at Peter Friis Jensen i Viborg-målet blev sat på arbejde. Den bedste Skive-muligheder før pausen tilfaldt Mikkel Cramer, der efter et hjørnespark headede tæt forbi mål.

Efter pausen var det indskiftede Mikkel Jespersen, der kort før tid fik muligheden fra kanten af feltet. Men desværre var der ikke saft og kraft nok i afslutningen til, at den for alvor voldte gæsternes keeper problemer. Mikkel Jespersen var grundet en mindre forstrækning blevet fravalgt til aftenens startopstilling, men kom på banen med godt et kvarter igen.

Dermed måtte de lige godt 2.100 fremmødte - ganske flot på en halvkold marts-aften - for første gang i denne sæson forlade SPAR NORD Arena uden, at der var blevet scoret. Til gengæld fik de set et hjemmehold, der på en vanskelig bane arbejdede stenhårdt gennem samtlige 90 minutter. Ingen nævnt ingen glemt - det gule kollektiv fik fightet endnu et point ind på kontoen i et opgør mod et meget fysisk stærkt mandskab, som af alle nævnes som stensikre oprykkere til Alka Superligaen.

Næste opgave for SIK´erne er Skærtorsdag, hvor turen går til Nørreskoven og et møde med Vejle Boldklub.

Kampfakta:

Skive IK - Viborg FF 0-0 (0-0)

Startopstilling:

Daniel Krog, Mads Eriksen, Jakob Andersen, Jens Berthel Askou, Mikkel Cramer, John Dyring, Ayinde Lawal, Jeff Mensah, Jesper Henriksen, Michael Byskov, Danilo Arrieta.

Udskiftninger:

62. min. Viktor Nielsen afløser Mads Eriksen

72. min. Frederik Brandhof afløser Jeff Mensah

74. min. Mikkel Jespersen afløser Jesper Henriksen