Surt nederlag til SIK

Foto: Worm Photo
Fodbold:

For anden gang i dette efterår kunne AC Horsens forlade SPAR NORD Arena med en 2-0 sejr i bagagen.

I efterårets første opgør var det fuldt fortjent, at gæsterne tog alle tre point med hjem. At aftenens opgør endte med udesejr kunne forsvares, men havde Aleksandar Stankov ikke udnyttet en kikset clearing af 100 kamps jubilar Jesper Henriksen med ét minut til pausen, kunne det meget vel været endt helt anderledes.

Fraset opgørets indledende ti minutter var det SIK’erne, der var på bolden i hele første halvleg. Bedst illustreret ved at hjørnesparksstatistikken ved halvtid hed 12-1 SIK-favør. Desværre var det få gange de mange hjørnespark for alvor fik sat gæsternes forsvar under pres. Og som nævnt slog gæsterne til, da chancen bød sig kort før pausen.

Scoringen virkede som en spand kold vand i hovedet på hjemmeholdet, der aldrig for alvor fik sig rejst i anden halvleg. Den bedste mulighed for at komme tilbage tilfaldt Jesper Henriksen ti minutter inden i anden halvleg, da han satte to Horsens-forsvarer og skar ind i feltet. Men Nicklas Dannevang i gæsternes mål kom godt ned og fik reddet afslutningen.

Med godt tyve minutter tilbage af opgøret blev opgaven for SIK’erne endnu sværere. Et Horsens hjørnespark endte hos gæsternes topscorer Kjartan Henry Finnbogason, der på finurligvis fik drejet bolden ind bag Daniel Krog til 0-2.

SIK’erne forsøgte at komme tilbage, men det lykkedes aldrig at få sat gæsternes bagerste geled under pres. Og trods 14-4 i hjørnespark til hjemmeholdet kunne AC Horsens tage de tre point i et opgør, der aldrig vil gå over i historien som hårdtspillet eller ondt. Alligevel fandt aftenens dommer Henrik Overgaard plads til hele seks advarsler for ting, som groft sagt var langt under bagatel-grænsen.

Som nævnt tidligere var der 100 kamps jubilæum til Jesper Henriksen. Hyldest var der også til "den anden Jesper" i form af Jesper Nielsen, som blev hædret for 200 kampe i den gule trøje. Næste opgave for Skive er en udekamp mod Vejle Boldklub næste søndag.

Kampfakta:

Skive IK – AC Horsens 0–2 (0-1)

Målscorere:

44. min. 1-0 Aleksandar Stankov

68. min. 0-2 Kjartan Henry Finnbogason

Startopstilling: Daniel Krog, Jesper Nielsen, Jens Berthel Askou, Jakob Andersen, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, Mathias Pedersen, Andreas Albech, Jesper Henriksen, Mikael Uhre, Razak Adebayo

Udskiftninger:

62. min. Mikkel Frankoch afløser Mathias Pedersen

68. min. Renato B. de Vecchi Marins afløser Andreas Albech

70. min. Emil Zetterquist afløser Razak Adebayo

Advarsler:

Skive: Mikkel Cramer, Mikael Uhre, Ayinde Lawal, Jesper Nielsen

AC Horsens: Thomas Kortegaard, Kjartan Henry Finnbogason

Tilskuertal: 676

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. november 2018, 14:00
På baggrund af en god dialog mellem butikker og erhverv langs Viborgvej, og Skive Kommune, er det besluttet at udsætte opstart af næste etape.
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
16. november 2018, 09:00
Forventes at ankomme til Skive søndag eftermiddag d. 18. november ca. kl. 14:00, sejlende under antiquansk flag.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring