Sportschefen efter nyt nederlag: Hårdt arbejde venter

Foto: Jan Sand
Fodbold:

 - Det var et virkelig træls nederlag i Roskilde, for vi spillede godt med det meste af kampen.

Det siger Skive IK’s sportschef Rasmus Brandhof et døgns tid efter holdets tredje nederlag i træk i NordicBet-ligaen, hvor Skive fortsat er uden point. Denne gang 1-3 til FC Roskilde.

- Der var mange positive ting at hente i Roskilde, men kampen efterlod også det indtryk hos alle, at der venter vet hårdt arbejde på træningsbanen, for at rette op på de elementære fejl, der har kostet dyrt i de første tre kampe.

Rasmus Brandhof mener at alle tre Roskilde-mål kom efter standard-situationer, hvor der ikke blev dækket ordentlig op i Skive-forsvaret.

- Det ene mål kom efter en dødbold, mens de to øvrige var i åbent spil, men i alle tre tilfælde var det efter fejl i vores forsvar, og det garanterer Kim samt de øvrige i staben at det vil der fortsat blive arbejdet effektivt med på træningsbanen, siger Rasmus Brandhof, der samtidig kunne se Skive tilspille sig flere gode muligheder, bl.a. havde Thomas Dalgaard en friløber ved stillingen 1-1, som blev misbrugt.

Sportschefen glæder sig over, at der fortsat er en positiv indstilling i spillertruppen trods den kedelige sæsonstart, og han så samtidig en Andreas Raahauge, der spillede en fin kamp mellem stængerne.

Skives startopstilling: Andreas Raahauge - Mikkel Frandsen, Christoffer Østergaard, Martin Thomsen, Anders Hagelskjær - Frederik Brandhof, Mathias Pedersen, Ayinde Lawal, Alexander Baun - Jeppe Mogensen - Thomas Dalgaard.

Udskiftninger:
Magnus Jensen afløser Martin Thomsen
Oliver I. Pedersen afløser Alexander Baun
Thomas Santos afløser Thomas Dalgaard

Næste hjemmekamp er på søndag den 20. August kl. 14.30 på Spar Nord Arena.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring