Sportschefen efter nyt nederlag: Hårdt arbejde venter

Foto: Jan Sand
Fodbold:

 - Det var et virkelig træls nederlag i Roskilde, for vi spillede godt med det meste af kampen.

Det siger Skive IK’s sportschef Rasmus Brandhof et døgns tid efter holdets tredje nederlag i træk i NordicBet-ligaen, hvor Skive fortsat er uden point. Denne gang 1-3 til FC Roskilde.

- Der var mange positive ting at hente i Roskilde, men kampen efterlod også det indtryk hos alle, at der venter vet hårdt arbejde på træningsbanen, for at rette op på de elementære fejl, der har kostet dyrt i de første tre kampe.

Rasmus Brandhof mener at alle tre Roskilde-mål kom efter standard-situationer, hvor der ikke blev dækket ordentlig op i Skive-forsvaret.

- Det ene mål kom efter en dødbold, mens de to øvrige var i åbent spil, men i alle tre tilfælde var det efter fejl i vores forsvar, og det garanterer Kim samt de øvrige i staben at det vil der fortsat blive arbejdet effektivt med på træningsbanen, siger Rasmus Brandhof, der samtidig kunne se Skive tilspille sig flere gode muligheder, bl.a. havde Thomas Dalgaard en friløber ved stillingen 1-1, som blev misbrugt.

Sportschefen glæder sig over, at der fortsat er en positiv indstilling i spillertruppen trods den kedelige sæsonstart, og han så samtidig en Andreas Raahauge, der spillede en fin kamp mellem stængerne.

Skives startopstilling: Andreas Raahauge - Mikkel Frandsen, Christoffer Østergaard, Martin Thomsen, Anders Hagelskjær - Frederik Brandhof, Mathias Pedersen, Ayinde Lawal, Alexander Baun - Jeppe Mogensen - Thomas Dalgaard.

Udskiftninger:
Magnus Jensen afløser Martin Thomsen
Oliver I. Pedersen afløser Alexander Baun
Thomas Santos afløser Thomas Dalgaard

Næste hjemmekamp er på søndag den 20. August kl. 14.30 på Spar Nord Arena.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
8. august 2019, 13:00
Uddannelsen til markedsføringsøkonom, hårdt arbejde og vindermentalitet har på rekordfart ført 26-årige Tobias Rasmussen til stillingen som ansvarlig for digital marketing ved sportsernæringsfirmaet Pure Power
14. august 2019, 15:00
Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
22. juli 2019, 09:00
Lørdag den 17. august 2019 fylder Thise Friskole 40 år, og det skal fejres med en dag fyldt med aktiviteter.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring