SIK spiller i Odder i aften

Fodbold:

SIK fortæller: I aften kl. 17.15, når vi løber ind på Spektrum stadion i Odder venter der os en rigtig spændende opgave i pokalturneringen.

Vi skal op imod et fint 2.divisionsmandskab som på de gode dage spiller en god omgang fodbold.

Odder gjorde i sidste sæson en fornem figur i netop Pokalturneringen, da man nåede frem til Ottendedelsfinalen, hvor man efter en tæt kamp tabte med 2-4 til Aab.

Anfører John Dyring ser frem til aftenens kamp; Vi går benhårdt efter en succesoplevelse Det bliver langt fra en walkover. Det kræver hårdt arbejde, men putter vi de rigtige ingredienser i gryden, så vinder vi. Sidste gang jeg spillede imod Odder blev jeg skadet efter blot 3 minutter, så i dag satser jeg på at holde længere og bidrager til en forhåbentlig god og intens pokalkamp.

Vi tager til Odder uden de skadede spillere Ayinde Lawal, Mathias Pedersen, Ruben Nygaard, Mads Eriksen og Musefiu Ashiro. Til gengæld er der blevet plads til U-19 spilleren Andreas Kock. -Derudover indgår nytilkomne Oliver I Pedersen (se billedet) fra AGF ligeledes i truppen.