Slut på pokaleventyret for Skive i denne omgang

Fodbold:

Efter en tæt kamp i Brønshøj led Skive IK et snævert 1-0 nederlag lørdag eftermiddag i pokalturneringen.

Sports- og talentchef Jesper Larsen havde følgende at sige om kampen:

Vi startede ellers kampen rigtig godt og indledningen forløb præcis som vi havde håbet.

Selvom banen grundet årstiden ikke var gearet til poleret fodbold fik vi flyttet bolden fint rundt og vekslede fint imellem småt kombinationsspil og lange dybe bolde, som kunne true hvepsene`s bagrum.

Efter det første kvarter ændrede kampen karakter og Brønshøj tog over og satte sig fysisk på begivenhederne.

Det blev ikke til store målchancer før pausen og derfor var 0-0 ved halv tid et logisk udfald.

Efter pausen forsatte Brønshøj de bedste takter.-Kæmpe målchancer blev det dog aldrig til, før Ayinde Lawal 26 minutter før slutfløjt pludselig modtog en reurbold på kanten af feltet.-Uden betænkningstid helflugtede Lawie læderet på indersiden af stolpen helt oppe ved målhjørnet.-Returbolden røg ud til en helt fri fremadstormende Mkael Uhre, som desværre fra kort afstand sparkede lige på Brønshøj-målmanden.-Det var uden sammenligning kampens største målchancer og i en tæt kamp havde det givetvis været kampafgørende, hvis vi havde scoret.

-Rigtig ærgerligt blev det kort efter, da Brønshøj efter en hurtig omstilling slog til og scorede kampens enlige mål ved Andreas Granskov.

Efter scoringen formåede vi ikke at sætte hjemmeholdet under pres og udligningen kom aldrig rigtig tæt på.

Dermed slutter pokaleventyret for denne omgang og vi skal derfor udelukkende koncentrere os om Nordic-betligaen i det nye år.

Sports- og talentchef Jesper Larsen slutter med at takke alle i og omkring Skive IK for et fantastisk 2014.

Kampfakta:

Brønshøj - Skive IK 1-0 (0-0)

65 min. 1-0 Andreas Granskov

Startopstilling:

Daniel Krog, Anders Vestergaard, Jesper Nielsen, Jacob Andersen, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, Mikkel Jespersen, Mathias Pedersen, Edafe Egbedi, Mikael Uhre, Nicolas Bøgild.

Indskiftninger:

45 min. Kristian Nielsen ind og Mathias Pedersen ud.

67 min. John Dyring ind og Nicolas Bøgild ud.

68 min. Kasper Kempel ind og Edafe Egbedi ud.