Skive-spiller udtaget til landshold

Fodbold:

Skive-spilleren Bardhec Bytyqi, der er lejet i superligaklubben AaB resten af denne sæson, er blevet udtaget til det albanske U21-landshold, der på fredag og tirsdag i næste uge spiller to landskampe mod Slovakiet.

Bardhec Bytyqi er født i Danmark af albanske forældre, og har derfor også albansk statsborgerskab. Han har tidligere spillet tre kampe for det albanske U21-landshold og har scoret et enkelt mål.

Landsholdsudtagelsen betyder, at Bardhec Bytyqi ikke er til rådighed i hjemmekampen på søndag mod Brabrand, og da han er den eneste landsholdsudtagne i Skive-truppen, er Skive ikke berettiget til at få kampen udsat. Det vil i givet fald kræve to udtagne spillere i landsholdssammenhæng.

Til gengæld er den kommende søndags runde i NordicBet-ligaen temmelig amputeret.  Halvdelen af rundens seks kampe er nemlig udsat, fordi flere af de implicerede klubber har fået spillere udtaget til diverse U21-landshold.

Kampen FC Roskilde-Fredericia er udsat, fordi Roskilde har fået Frederik Schram udtaget til Islands U21-landshold og Simon Richter til U21-landsholdet i Gambia.

Kampen mellem Esbjerg-Vejle er den anden kamp, der er udsat og her er ikke færre end fire spillere landsholdsaktuelle. Esbjergs Adrien Petre er udtaget til Rumæniens U21-landshold, mens Vejle har fået Aleksandru Boicius udtaget til Moldavas U21-landshold, Arbnor Mucolli  til Albanien og Kerium Memija til Bosnien ungdomslandshold. 

Endelig bliver kampen mellem Fremad Amager-Viborg heller ikke spillet på søndag. Her er Viborgs målmand, Sebastian John udtaget til det danske U21-landshold, mens Nikko Boxall skal spille for U21-landsholdet fra New Zealand.      

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk