Skive IK og Silkeborg endte 1-1

Fodbold:

Sidste søndag tog SIK fra besøget hos rækkens tophold fra Lyngby med 1-1 i tasken. I dag var der så besøg hjemme på SPAR NORD Arena af Silkeborg IF, der inden sæsonen var én af de største forhåndsfavoritterne til at snuppe den ene af de tre oprykningspladser.

Og for anden kamp i træk kunne et hårdtarbejdende Skive-mandskab bogføre et 1-1 resultat. På en flot solskins søndag var gæsterne på en svær bane toneangivene i første halvleg, men trods spilovertag blev det meget sjældent farligt foran Daniel Krog i Skive-målet. Tættest på for gæsterne inden pausen var Nikolaj Ritter efter ni minutters spil, da han på kanten af feltet i venstre siden trykkede af. Men Daniel Krog fik afslutningen vippet over mål til hjørnespark.

Efter pausen fik de gule stille og roligt bedre og bedre fat i kampen. Og netop som den første time var spillet kom opgøret første scoring. Rasmus Lauritsen lagde bolden frem i dybden. Mikkael Uhre overløb gæsternes forsvar, men blev i afslutningsøjeblikket nedlagt af gæsternes Jens-Martin Gammelby – straffespark og rødt kort var dommen fra dagens opmand Henrik Overgaard. Massive Silkeborg protester hjalp intet og Mikael Uhre eksekverede selv.

Efter scoringen dominerede de gule et rystet Silkeborg-mandskab. Og med godt tyve minutter igen var der bud efter 2-0, da Mikael Uhre var alene med Thomas Nørgaard i gæsternes mål. Men Nørgaard var hurtigt ude og fik blokeret Uhres afslutning.

Det sidste kvarter var intens. Gæsternes foretog offensive indskiftninger og lagde et tungt pres på et hårdt arbejdende Skive-hold. Gæsternes satsning gav chancer i begge ender og med et lille kvarter tilbage var det kun stolpen, der forhindrede Ulrik Flo i at udligne.

I den anden åbnede gæsternes satsning op for omstillinger. Men desværre blev det kun ved lige ved og næsten for et hårdtarbejdende SIK-mandskab. Og med otte minutter tilbage måtte de gule sluge den bitre pille. På kanten af feltet fik Mikkel Vendelbo lidt for meget plads og kunne uden chance for Daniel Krog sætte udligningen ind.

En kamp med masser af dueller og kamp om andenbolde endte i pointdeling. Næste opgave for de gule er Skærtorsdag. Her går turen til Sydsjælland, hvor Næstved tager i mod.

Kampfakta:

Skive IK – Silkeborg  1–1 (0-0)

Målscorere:

61. min. 1-0 Mikael Uhre, straffespark

82. min. 1-1 Mikkel Vendelbo

Startopstilling: Daniel Krog, Andreas Albech, Jens Berthel Askou, Rasmus Lauritsen, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, Mikkel Frankoch, Ruben Nygaard, Frederik Brandhof, Emil Zetterquist, Mikael Uhre

Udskiftninger:

72. min. Mathias Pedersen afløser Emil Zetterquist

72. min. Jacob Andersens afløser Ayinde Lawal

85. min. Musefio Ashiru afløser Frederik Brandhof