Skive IK Elite laver aftale med sponsor- og eventkonsulent

Fodbold:

I forbindelse med  Kurt Larsens fratræden som direktør for Skive IK Elite A/S fra 1. marts har bestyrelsen for selskabet besluttet at indgå en aftale med Lars Bræmer, Mejrup ved Holstebro, om at varetage funktionen som sponsor- og eventkonsulent.

Niels Thorsted, der er bestyrelsesmedlem i Skive IK Elite A/S, vil samtidig være konstitueret i stillingen som direktør. 

Skive IK Elite A/S har fredag udsendt følgende pressemeddelelse:

Skive IK Elite A/S har med virkning fra 1. marts 2018 indgået en aftale med Lars Bræmer om på konsulentbasis at varetage sponsor- og event-funktionen i Skive IK Elite.

Aftalen betyder at Lars Bræmer med titlen som sponsor- og eventchef, fra månedsskiftet står for kontakten til kommende sponsor- og eventpartnere.

"- Vi må erkende, at der i dag stilles større og større økonomiske krav, hvis man skal matche holdene i 1. division. Derfor har vi indgået et samarbejde med Lars Bræmer", siger Skive IK Elites formand, Bo Sundroos.

Lars Bræmer, der bor i Mejrup ved Holstebro, har tidligere udført opgaver for FC Midtjylland, Ringkøbing Fodbold og Thisted FC.

Jobbet som konstitueret direktør i Skive IK Elite A/S vil fra 1. marts, når den nuværende direktør Kurt Larsen fratræder, blive varetaget af Niels Thorsted, der er bestyrelsesmedlem i selskabet.

 

 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk