Skarpheden manglede hos Skive IK

Foto: Worm Photo
Fodbold:

I den seneste hjemmekamp mod Lyngby var de to halvlege som dag og nat. Det samme kan siges om søndag eftermiddags opgør mod FC Helsingør.

 

Fra kampens start satte hjemmeholdet dagens gæster under pres. Og allerede efter fire minutters spil brændte det for alvor på foran Mikkel Bruhn i gæsternes mål. Først blev Ruben Nygaards afslutning blokeret til hjørnespark. På dette blev Jacob Andersens hovedstød blokeret direkte hen til topscorer Mikkel Uhre, der resolut satte afslutningen afsted. Men endnu engang fik gæsterne afværget til hjørnespark – som hjemmeholdet i øvrigt fremtvang hele otte af i første halvleg.

Blot to minutter senere var topscorer igen Mikael Uhre uhyre tæt på. Andreas Albech driblede på tværs af gæsternes felt – bolden sprang lidt fra ham, men lige hen i fødderne på Uhre, der resolut afsluttede. Men en stor redning af Mikkel Bruhn i gæsternes mål forhindrede, at Uhre blev noteret for sæsontræffer nummer femten.

Resten af halvlegen fortsatte de gule med at presse på, men som i mange af sæsonens øvrige kampe manglede den sidste skarphed desværre. Mulighederne til føringsmålet var der, men gæsterne havde en sikker sidste skanse, der blandt andet forhindrede Jesper Henriksen og Mikael Uhre i at sætte føringsmålet ind.

Efter pausen overtog gæsterne styringen af opgøret. Og allerede efter to minutters spil bragte gæsterne fra Nordsjællan sig i front på deres farligste våben – en dødbold. Et hjørnespark blev sendt ind i det lille felt, her er fik Andreas Holm Jensen lige netop snittet bolden for næsen af Emil Kobberup.

Scoringen virkede som en spand kold vand i hovedet på de gule, som resten af opgøret aldrig fik samme flow i spillet, som før pausen. Bedste mulighed for udligningen tilfaldt Mikael Uhre med godt et kvarter tilbage. Uhre afdriblede hårdt presset gæsternes keeper på kanten af feltet, men fik ikke det perfekte træf på afslutningen, som Ricki Olsen derfor lige netop kunne sparke væk centimeter fra stregen.

Sidste opgave for Skive IK inden sommerpausen er på lørdag, hvor sæsonen rundes af med et opgør hos FC Roskilde.

Kampfakta:
Skive IK – FC Helsingør 0–1 (0-0)

Målscorere:
47. min. 0-1 Andreas Holm Jensen

Startopstilling: Emil Kobberup, Andreas Albech, Mads Eriksen, Jacob Andersen, Mikkel Cramer, Mathias Pedersen, Mikkel Frankoch, Jesper Henriksen, Ruben Nygaard, Ayinde Lawal, Mikael Uhre

Udskiftninger:
60. min. Frederik Brandhof afløer Jesper Henriksen
60. min. Musefiu Ashiru afløser Ruben Nygaard
80. min. Emil Zetterquist afløser Ayinde Lawal

Advarsler:
Skive: Mathias Pedersen
FC Helsingør: Kasper Enghardt, Jonas G. Hansen

Tilskuertal: 414
Dommer: Morten Krogh

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. august 2019, 09:00
Skive Garden holder introduktionsdag for nye kommende garderer. Kom og vær med!
22. august 2019, 10:00
Vokal, en akustisk guitar og en fod i str. 47. Det er de få elementer Mike Andersen tager med sig på landevejen, når han fra den 13. september tager hul på sin allerførste soloturné.
22. august 2019, 14:00
Louis Nielsen i Skive åbnede den 20. juni en meget større butik. Butikken er i dag næsten dobbelt så stor.
21. august 2019, 09:30
Den 22.-24. august løber Kulturmødet Mors af stablen, og selvom det foregår på den anden side af sundet, er Skive Kommune selvfølgelig med.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring