SIK-VFF Uafgjort

Fodbold:

Det blev en rigtig fin første test, da vi fredag eftermiddag gæstede Viborg FF fra Superligaèn.

Samtlige af vores kampklare spillere fik værdifulde meter i benene og til trods for, at vi skiftede 10 spillere i pausen formåede vi, at levere et fint indtryk kampen igennem.

-I første halvleg var hjemmeholdet rigtig stærke og generelt var de hurtigere i både tanke og handling.-De grønne vandt duellerne og var langt bedre end os på bolden.-Vi haltede gevaldigt efter i det meste og som oftest reagerede vi frem for at agere, hvilket betød at hjemmeholdet var først på det hele.

Jeppe Curth stod for 1.halvlegs eneste scoring, da han fra kanten af feltet knastørt sparkede en returbold i nettet uden chance for Daniel Krog.

Viborg havde flere muligheder for at udbygge føringen før pausen, men det blev heldigvis ved 1-0.

Efter pauseteen skiftede kampen fuldstændig karakter og pludselig var rollerne byttet om med os som det dominerende mandskab.-Vi producerede chancer på samlebånd og skulle have scoret mere end de 2 mål som vi gjorde.

Udligningen sørgede Jeppe Mogensen, da han efter hjørnespark dukkede op midt i Viborgs målfelt og med hovedet satte bolden det sidste stykke over stregen.

Kort efter kom vi foran, da Musefio snød alt og alle i hjemmeholdets målfelt med en lækker stopfinte og efterfølgende på letteste vis trillede læderet i kassen til 1-2.

Vi havde flere muligheder for scoringer i 2.halvleg.-Specielt Mikael Uhre var tæt på ved flere lejligheder.-Desuden blev han i den grad snydt for straffespark, da han alene igennem ulovligt blev nedlagt i målfeltet af den fremadstormende VFF-målmand.

Desværre formåede vi aldrig at lukke kampen og de sidste 10 minutter overtog hjemmeholdet igen teten og efter Stankovs 2-2 udligning havde vi brugt kræfterne.

Konklusionen var en rigtig fin første træningskamp imod et stærkt og kompetent Superligahold.

-De to hold sad i den grad på hver Deres halvleg og på den baggrund var uafgjort et fair resultat.

-Vi kom fra kampen uden skader og samtlige spillere fik luft i lungerne og der er bestemt grund til at være optimist på vegne af vores unge spillertrup.

Næste test er på Torsdag kl. 14.00, når vi skal en tur til heden og møde de danske mestre fra FCM.

Kampfakta;

Viborg FF – Skive IK  2-2 (1-0)

19 min. 1-0 Jeppe Curth

49 min. 1-1 Jeppe Mogensen

67 min. 1-2 Musefiu Ashiru

79 min. 2-2 Alexander Stankov