SIK Smalt nederlag i Vejle!

Foto: SIK
Fodbold:

Fra start til slut blev kampen i Vejle en halv tam affære uden de store målchancer.

-Vejlenserne var skarpest på dagen og vandt knebent med 2-1 efter en kamp, hvor uafgjort havde været det logiske resultat.

Kollektivt præsterede vi ikke som vanligt og specielt de første 10-15 minutter af begge halvlege virkede vi ikke klar.

Efter 7 minutters spil udnyttede Andreas Albers et indlæg fra Vejles venstreside og på bedste kluddermor vis blev 1-0 målet sat i nettet.

Efter Vejles føringsmål kom vi langsomt i gang og kom bedre med i kampen.-Stadig var det en chancefattig affære i åbent spil og derfor var det vel nærmest naturligt at udligningen kom efter en standardsituation.

John Dyring slog et skarpt indlæg til bagerste område, hvor hovedstødsspecialisten Jens Berthel Askou flækkede den på tværs i Vejles målfelt.-Jesper Henriksen behandlede tværafleveringen på flotteste vis og flugtede udligningen i kassen.

Efter pauseteen kom vi igen ud på hælene og specielt de første 10 minutter var Vejle uden at være gode en smule bedre end os.

 Hvis 1.halvleg har været chancefattig og kedelig kunne man sige nøjagtig det samme om 2.halvleg.

Ingen af holdene fik gang i det offensive og målskabende spil og derfor lignede det hele en trist, men logisk deler.

I det 79 minut fik vi desværre kun halvclearet en dødbold og fra kanten af feltet kunne hjemmeholdets Hakan Redzep flot flugte returen i nettet uden chance for Daniel Krog.

Mere skete der ikke i kampen og derfor endte det med et dumt og unødvendigt nederlag på en dag, hvor vi på ingen måde kunne være tilfredse med indsatsen.

Allerede mandag skal vi op på hesten imod Lyngby, men det kræver helt andre boller på suppen, når vi skal op imod oprykningskandidaterne.

Kampfakta;

  • Vejle – Skive IK 2-1 (1-1)
  • 7 min   1-0 Andreas Albers
  • 39 min 1-1 Jesper Henriksen
  • 79 min 2-1 Hakan Redzep

Startopstilling:

Daniel Krog, Viktor Nielsen, Jacob Andersen, Jens Berthel Askou, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, John Dyring, Jesper Henriksen, Jeff Mensah, Mikkel Jespersen, Danilo Arrieta.

Indskiftninger:

  • 71 min. Frederik Brandhof ind og Jeff Mensah ud.
  • 71 min. Michael Byskov ind og John Dyring ud.
  • 85 min. Jesper Nielsen ind og Viktor Nielsen ud.
Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. august 2019, 11:00
Fra torsdag, den 22. august, til lørdag, den 24. august, er der byfest i Søby-Højslev. Det bliver tre dage med fart på og masser af aktiviteter.
19. august 2019, 09:00
Den 24. og 25. august, fra klokken 10.00-17.00, danner de gamle gårde og huse og den omkringliggende natur ved Hjerl Hede, for 7. år i træk, den perfekte ramme om levendegørelsen.
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
16. august 2019, 09:00
Vejdirektoratets arbejde på Haderup Omfartsvej vest om Haderup medfører nu en midlertidig spærring af Herningvej/Skivevej, hvor den kommende omfartsvej tilsluttes rute 34 nord for Haderup.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring