SIK skal møde FC Roskilde fredag kl 19.00

Fodbold:

SIKs Sports- og talentchef Jesper Larsen glæder sig til morgendagens kamp. Her ser vi tilbage på kampen fra august 2014.  Det var en kamp som vi alle husker tilbage på med glæde og en kamp, hvor der var drama for alle pengene.

Jesper Henriksen gav SIK en drømmestart på kampen, da han kort inde i kampen efter en fiks frisparkskombination gjorde det til 0-1 på en flad tåhyler fra kanten af Roskildes målfelt.

20 minutter inde i anden halvleg udlignede Roskilde til 1-1 på straffespark ved Nikolaj Mikkelsen.

I det 67. minut gik anfører John Dyring forrest, viste klassen og hamrede bolden i mål på 45 meters afstand!

Efter 89 minutters spil udlignede den daværende og altoverskyggende Roskildeprofil Emil Nielsen til 2-2 på et sandt klassemål.

Det var en mavepuster for SIK af dimensioner og kampen lignede dermed en ærgerlig pointdeling.

Men i 3 minutters overtid kom forløsningen, da Anders Vestergaard dukkede op blandt venner og fjender i Roskildes målfelt og pandede Jesper Henriksens flotte indlæg i nettet.

Jubelen ville ingen ende tage og 2-3 sejren i Roskilde blev startskuddet imod et fantastisk efterår 2014.

Fredag aften kl. 19.00 på SPAR NORD ARENA byder SIK indenfor til endnu en kamp imod Roskilde og mon ikke de fleste Skibonitter håber på en gentagelse fra 2014-kampen!!!!!!!!

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk