SIK sejrede over FC Fredericia

Foto: Worm Photo
Fodbold:

Efter en suveræn præstation hentede SIK onsdag aften den anden sejr træk, da topholdet fra FC Fredericia helt fortjent blev sent retur til Trekantsområdet med et 0-2 nederlag i bagagen.

 

I opgørets indledende minutter var det gæsterne, der virkede mest opsatte. Men hurtigt fandt de gule ind i kampen og fra det tiende minut og opgøret ud, var det et veloplagt Skive-mandskab, der styrede begivenhederne. De fysisk stærke gæster, der med tidligere cheftræner Jakob Michelsens ord for en stor dels vedkommende består af spillere ”som har spist op”, blev i store dele af opgøret flyttet rundt af et klogt spillende hjemmehold, der holdt gæsterne fra at komme frem til en eneste reel målchance i hele opgøret.

Ganske vist var det hjemmeholdet, der kontrollede spillet, men i første halvleg var der langt mellem, at de gule for alvor fik bragt gæsternes bagerste kæde ud af balance. Første halvlegs eneste målchance kom efter sytten minutters spil, da Jens Berthel Askou kom først på et indlæg fra Jakob Andersen. Men på stregen fik gæsternes anfører Sune Kiilerich nærmest saksesparket afslutning væk.

Var der langt mellem snapsene før pausen, blev det straks bedre efter. Efter blot fire minutters spil satte Thiago Pinto Borges og Frederik Brandhof – netop udtaget til U20 landsholdet – Razak Adebayo op. Men Razaks afslutning fik Jeppe Højbjerg i Fredericia-målet viftet til hjørnespark. Dette hjørnespark sendte Mikkel Cramer ind foran mål, hvor Jens Berthel Askou atter kom højest. På stregen fik Højbjerg atter pareret, men heldigvis var Andreas Albech, der var tilbage i startopstillingen på bekostning af Jesper Nielsen,  vaks og fik fra tæt hold sparket føringsmålet i kassen.

Få minutter efter føringsmålet kunne det være gået galt for hjemmeholdet. Fra midt på egen bane halvdel fik Sune Kiilerich uhindret lov at føre bolden frem og ind i Skive-feltet, men heldigvis for hjemmeholdet fik Kiilerich overhovedet ikke træf på afslutningen.

Netop som den første time var rundet blev Razak Adebayo sendt af sted i dybden af Mikkel Cramer, men Sune Kiilrich fik i sidste øjeblik tacklet til hjørnespark. På hjørnesparket nåede Jakob Andersen højest, men endnu engang fik hjemmeholdet reddet på stregen. Små ti minutter senere var Frederik Brandhof centimeter fra at få prikket bolden over stregen efter Andreas Albechs forarbejde.

Med det massive spilovertag til hjemmeholdet, men stadigvæk kun 1-0 på måltavlen, kunne man frygte for, at gæsterne ud af det bare ingenting skulle få sat udligningen ind. Dette var dog aldrig i nærheden af at ske. Og da indskiftede Mikael Uhre, fem minutter efter at havde afløst Razak Adebayo, sikkert udnyttede Mikkel Cramers fremlægning var det groft sagt ”game, set and match”.

Gæsterne forsøgte efter 2-0 målet at presse spillet frem mod Daniel Krog i Skive-målet. Men fraset et hovedstødsforsøg fra Christian Nissen, som gik over mål, med små ti minutter tilbage, holdt et stærkt og klogt spillende hjemmeholdet gæsterne helt og aldeles fra fadet.

Og da aftenens dommer Michael V. Jensen, der i øvrigt afviklede opgøret til UG, efter tre minutters tillægstid lod ærten trille for sidste gang, kunne cheftræner Joakim Mattson og resten af holdet fortjent juble over den anden turneringssejr i træk.

Næste opgave for SIK’erne er søndag, hvor turen går til Lyngby og et møde med Bet25 Ligaen øjeblikkelige tophold. Det skal blive spændende og se, om de gule for tredje kamp i træk kan holde modstanderne fra at score.

 

Kampfakta:

Skive IK – FC Fredericia 2–0 (0-0)

Målscorere:

50. min. 1-0 Andreas Albech

75. min. 2-0 Michael Uhre

Startopstilling: Daniel Krog, Andreas Albech, Jens Berthel Askou, Jakob Andersen, Mikkel Cramer, Mikkel Frankock, Ayinde Lawal, Jesper Henriksen, Frederik Brandhof, Thiago Pinto Borges, Razak Adebayo

Udskiftninger:

70. min. Mikael Uhre afløser Razak Adebayo

84. min. Emil Zetterquist afløser Thiago Pinto Borges

90. min. Renato B. de Vecchi Marins afløser Frederik Brandhof

Advarsler:

Skive: ingen

Fredericia: Sune Kiilrich

Tilskuertal: 593

 

Dommer: Michael V. Jensen

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
12. juni 2019, 15:00
Fredag den 14. juni udgives Hestedrømme 2, Tine og den islandske hest Sif. Der inviteres til bogudgivelse med åben stald/ridehal på Laanumgaard fra klokken 15.00-18.00
14. juni 2019, 16:00
Midlertidig afspærring af kommuneveje i Glyngøre og Durup.
13. juni 2019, 09:00
Limfjordsteatrets, autoriseret stressrådgiver Tanja Gudiksen og Arbejdsmiljø Center Midt-Vest indgår samarbejde om udbredelse af en nytænkende metode til stresshåndtering og forebyggelse på arbejdspladser.
13. juni 2019, 11:00
Opdateret: Done By Deer A/S tilbagekalder Blå ”Yummy” tallerken med motivet ”Happy Dots.” Der er konstateret for høj migration af melamin i produktet.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring