SIK med nyt rejsebrev fra Tyrkiet

Fodbold:

I sports- og talentchef Jesper Larsen rejsedagbog står for dag 2 følgende at læse:

- Dagen startede med morgenmad kl. 08.00 og igen i dag en fantastisk lækker buffet. Efter morgenmaden var specielt to spillere i centrum - Nicolas Bøgild som kunne fejre 27 års fødselsdag og naturligvis Frederik Brandhof, som efter fødselsdagssang for Bøgild fik overbragt nyheden om udtagelsen til landsholdet.

Vi er alle glade og stolte på unge Brandhofs vegne. Dagens første træningspas af 2 timers varighed løb af stablen kl. 10.15 på Hotel Hane Gardens græsbane. Træningen blev afsluttet med den obligatoriske tur i koldtvandsbassinet.

De eneste to spillere i truppen, som er ukampdygtige p.t. - Mathias Pedersen og Andreas Albech trænede med vores fysioterapeut Christine Toft. Efter en frokost var det tid til afslapning og hvile, inden det kl. 16.00 var tid til dagens andenttræningspas. Dette pas bestod af alternativ styrketræning, hvor der for alvor blev svedt igennem i hotellets motionscenter. Efterfølgende var der quiz arrangeret af "halvtyrken" Jens Berthel Askou. Vinderen af quizzen blev pokaldræber Zetterquist, der beviste at det ikke kun er i hovedspillet, at hans hoved er særdeles brugbart.

Efter aftensmaden, hvor specielt de to assistenttrænere tog godt fra sig af lækkerierne - i øvrigt godt at Michael Henriksen er fritaget for at få målt fedtprocent - drog største delen af truppen ned på den lokale cafe, hvor man kunne følge superligaopgøret FC Midtjylland - OB direkte.

Forfatter: Redigeret af Lars Vernegaard

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk