SIK fortjent en sejr på 3-1 over FC Vestsjælland

Foto: Jan Sand
Fodbold:

Solen skinnede fra en skyfri himmel gennem samtlige 90 minutter, da SIK fredag hentede en fortjent 3-1 sejr over FC Vestsjælland. De gule åbnede kampen bedst, men der gik ikke længe inden gæsterne tog teten, og gennem store dele af første halvleg var det udeholdet, der var spilstyrende.

Og efter 10 minutters spil var det kun en feberredning af Henrik Lindhard i Skive-målet, der forhindrede Fredrik Christensen i at bringe gæsterne i front. Samme Christensen var senere i halvlegen i to omgange tæt på at bringe gæsterne i front, men i begge tilfælde sneg bolden sig uden om hjemmeholdets mål.

I den anden ende var der langt mellem de oplagte muligheder til hjemmeholdet. Faktisk skulle vi helt hen til halvlegens sidste minutter før Thomas Mikkelsen i gæsternes mål blev sat i arbejde. Men afslutningerne fra Ayinde Lawal og Razak Adebayo manglede saft og kraft til for alvor at udfordre gæsternes keeper. I en halvleg med få oplagte målchancer var gæsterne dårligst stillet med 0-0 ved pausen.

Efter pausen var det et forvandlet hjemmehold, som de godt 800 fremmødte i Egeris fik at se. Fra første fløjt var det de gule, der satte dagsordenen. Og allerede i halvlegens første minut, kunne/burde Thiago have gjort det onde ved klubben, som har udlejet ham til SIK.

Hvis første halvleg var skygge set med SIK-briller, var anden halvleg sol fra en skyfri himmel. Kampens første scoring faldt netop som den første time var spillet. Indskiftede Mikkel Frankoch fandt Thiago på højre kant. Indlægget fra Thiago lå perfekt til Razak Adebayo og den 20-årige nigerianer omsatte sikkert til 1-0.

Blot tre minutter senere var Frankoch atter på spil, da han med en aflevering i dybden fandt Razak, der sikkert øgede til 2-0. Herfra lignede det et Skive-hold i fuld kontrol mod et udehold, der virkede trætte.

Med 8 minutter tilbage blev der bragt spænding tilbage i kampen. Netop indskiftede Emil Zetterquist begik i dommer Mortens Kroghs øjne straffespark. Helt neutralt vurderet var dette en klar fejlkendelse – Zetterquist begik et frispark, men forseelsen blev klart begået uden for straffesparksfeltet. Straffesparket omsatte Anders Due sikkert til reducering.

I minutterne efter forsøgte gæsterne at presse de gule tilbage, men SIK’erne havde fuldstændig styr på gæsterne. Og med fire minutter tilbage af opgøret ”revancherede” Emil Zetterquist sig. Mikkel Cramer førte bolden frem, fandt Zetterquist  der på kanten af feltet firsttimede bolden op i det lange hjørne uden chance for Thomas Mikkelsen i gæsternes mål.

Hårdt arbejde på træningsbanen blev på en solbeskinnet fredag belønnet. Tre fortjente point blev noteret til Skive IK. Næste opgave for SIK’erne er allerede på tirsdag, hvor holdet i DBU’s pokalturnering skal en tur til Tjørring.

Kampfakta:

 

Skive IK – FC Vestsjælland 3–1 (0-0)

 

Målscorere:

60. min. 1-0 Razak Adebayo

63. min. 2-0 Razak Adebayo

82. min. 2-1 Anders Due, straffespark

86. min. 3-1 Emil Zetterquist

 

Startopstilling: Henrik Lindhard, Jesper Nielsen, Jens Berthel Askou, Mads Eriksen, Mikkel Cramer, John Dyring, Ayinde Lawal, Frederik Brandhof, Jesper Henriksen, Thiago Pinto Borges, Razak Adebayo

 

Udskiftninger:

46. min. Mikkel Frankoch afløser Ayinde Lawal

79. min. Emil Zetterquist afløser Razak Adebayo

84. min. Musefio Ashiru afløser Frederik Brandhof

 

Udvisninger:

FC Vestsjælland: Morten Rasmussen – dobbelt gult

 

Advarsler:

Skive: ingen

FC Vestsjælland: Morten Rasmussen

 

Tilskuertal: 817

 

Dommer: Morten Krogh

Skrevet af: Lars Vernegaard

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. august 2019, 11:00
Fra torsdag, den 22. august, til lørdag, den 24. august, er der byfest i Søby-Højslev. Det bliver tre dage med fart på og masser af aktiviteter.
19. august 2019, 09:00
Den 24. og 25. august, fra klokken 10.00-17.00, danner de gamle gårde og huse og den omkringliggende natur ved Hjerl Hede, for 7. år i træk, den perfekte ramme om levendegørelsen.
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
16. august 2019, 09:00
Vejdirektoratets arbejde på Haderup Omfartsvej vest om Haderup medfører nu en midlertidig spærring af Herningvej/Skivevej, hvor den kommende omfartsvej tilsluttes rute 34 nord for Haderup.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring