SIK får point mod HB-Køge

Fodbold:

"Det var vigtigt at komme på pointtavlen".-Således siger målmand Henrik Lindhard om 1-1 resultatet i HB-Køge."Som hold så vi bedre ud end i sæsonudlægget imod Vendsyssel"."Uafgjort var et fair resultat og ingen tvivl at der var klare fremskridt fra premierekampen"."Vi har et stærkt kollektiv og ingen tvivl om, at det kommer til at bære os et stykke vej fremadrettet".

Om fredagens hjemmekamp imod FCV siger Lindhard; "Vi skal have gang i vores stærke hjemmebanestatistik igen og hvis vi spillemæssigt kan gå yderligere frem kan vi godt drille FCV".

"Jeg ser hele tiden fremgang på træningsbanen og formmæssigt er vi hvor skal være"."FCV er en rigtig dygtig modstander med masser af Superligaerfaring, men fredag aften kommer de på hårdt arbejde". 

"Glæder mig til igen at spille hjemme og jeg håber at vi får stor opbakning i Egeris".

"Kampen i HB-Køge var en rigtig herrefight og uafgjort var et rimeligt resultat set over hele kampen", siger Mads Eriksen."Spillemæssigt var vi ikke oppe at ringe, men indstillingen var helt i top og det benhårde arbejde gav point". "Mentalt var det vigtigt at komme på tavlen og ingen tvivl om, at vi som kollektiv fik et brugbart og værdifuldt boost". "Fysisk og konditionelt ser vi rigtig stærke ud og jeg forventer at vi fremadrettet bliver svære at bide skeer med". "Jeg glæder mig helt vildt til fredag hjemme imod FCV". "En rigtig stærk modstander med topholds-ambitioner". "Jeg tipper en underholdende, intens og tæt kamp". "Thiago og jeg selv scorer, så 2-1 er mit bedste bud på resultatet"."Jeg håber at rigtig mange tilskuere møder op og bakker vores unge mandskab op".

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk