Pragtpræstation gav 1 point til SIK

Foto: Jan Sand Photo
Fodbold:

Efter en fantastisk arbejdsindsats søndag eftermiddag i Helsingør kæmpede Skive-IKs unge mandskab endnu et point hjem til det samlede pointregnskab.

At FC Helsingør er et stærkt mandskab ved de fleste, og på en flot bane i Nordsjælland satte de SIK under et effektivt pres i kampens indledning.

Efter blot fire minutters spil havde hjemmeholdets angriber, Martin Koch, sidste fod på en dybdebold og nettede til 1-0.

Efter scoringen arbejdede SIK sig stille og roligt ind i kampen, og selvom Helsingør generelt havde lille overtag i første halvleg, var de godt med.

Jeppe Mogensen var tættest på udligningen midtvejs i første halvleg, da han efter flot forarbejde fra Jesper Henriksen, var uhyre tæt på at bringe balance i målregnskabet.

Fra starten af 2. halvleg satte SIK sig massivt på kampen, og via hårdt arbejde og flot kombinationsspil, styrede de herfra begivenhederne.

Der var tilløb til målchancer flere gange, men den fortjente udligning lod vente på sig, og kom først et kvarter før tid, da formstærke Oliver I Pedersen havde sidste fod på bolden. Optakten til målet var eminent; Der blev kombineret flot op igennem midten af banen inden en stærkt spillende Jesper Henriksen blev spillet fri i dybden. H`s tværaflevering i målfeltet hoppede en snarrådig Andreas Kock over, hvilket gav plads til Oliver I. P., som på letteste vis udplacerede, en ellers velspillende, Helsingør-målmand.

Efter udligningen forsatte SIK det gode spil, men desværre blev det ved lige ved og næsten. 1-1 blev derfor det endelige slutfacit.

Den stærke præstation i FC Helsingør blev dog skæmmet lidt af et rigtig grimt uheld for unge Mikkel Frankoch.

Kort før tid steg midtbaneprofilen højt til vejrs for at vinde en hovedstødsduel. Duellen blev vundet, men desværre landede Franco helt forkert ned på venstre arm som både brækkede, og røg ud af normal funktion.

At Mikkel Frankoch er gjort af noget specielt stof kunne konstateres, da han med store smerter kæmpede sig ind på banen, og spillede de sidste minutter af kampen færdig.

Kampfakta:
FC Helsingør – Skive IK 1-1 (1-0)

4   min. 1-0 Martin Koch
75 min. 1-1 Oliver I Pedersen

Startopstilling: Daniel Krog, Emil Søgaard, Mads Eriksen, Christoffer Østergaard, Frederik Brandhof, Ayinde Lawal, John Dyring, Jesper Henriksen, Mathias Bersang, Mathias Pedersen, Jeppe Mogensen.

Indskiftninger:
55 min. Andreas Kock ind og Jeppe Mogensen ud
69 min Oliver I Pedersen ind og Mathias Bersang ud
79 min. Mikkel Frankoch ind og Mathias Pedersen ud

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. august 2019, 11:00
Fra torsdag, den 22. august, til lørdag, den 24. august, er der byfest i Søby-Højslev. Det bliver tre dage med fart på og masser af aktiviteter.
19. august 2019, 09:00
Den 24. og 25. august, fra klokken 10.00-17.00, danner de gamle gårde og huse og den omkringliggende natur ved Hjerl Hede, for 7. år i træk, den perfekte ramme om levendegørelsen.
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
16. august 2019, 09:00
Vejdirektoratets arbejde på Haderup Omfartsvej vest om Haderup medfører nu en midlertidig spærring af Herningvej/Skivevej, hvor den kommende omfartsvej tilsluttes rute 34 nord for Haderup.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring