Pragtpræstation gav 1 point til SIK

Foto: Jan Sand Photo
Fodbold:

Efter en fantastisk arbejdsindsats søndag eftermiddag i Helsingør kæmpede Skive-IKs unge mandskab endnu et point hjem til det samlede pointregnskab.

At FC Helsingør er et stærkt mandskab ved de fleste, og på en flot bane i Nordsjælland satte de SIK under et effektivt pres i kampens indledning.

Efter blot fire minutters spil havde hjemmeholdets angriber, Martin Koch, sidste fod på en dybdebold og nettede til 1-0.

Efter scoringen arbejdede SIK sig stille og roligt ind i kampen, og selvom Helsingør generelt havde lille overtag i første halvleg, var de godt med.

Jeppe Mogensen var tættest på udligningen midtvejs i første halvleg, da han efter flot forarbejde fra Jesper Henriksen, var uhyre tæt på at bringe balance i målregnskabet.

Fra starten af 2. halvleg satte SIK sig massivt på kampen, og via hårdt arbejde og flot kombinationsspil, styrede de herfra begivenhederne.

Der var tilløb til målchancer flere gange, men den fortjente udligning lod vente på sig, og kom først et kvarter før tid, da formstærke Oliver I Pedersen havde sidste fod på bolden. Optakten til målet var eminent; Der blev kombineret flot op igennem midten af banen inden en stærkt spillende Jesper Henriksen blev spillet fri i dybden. H`s tværaflevering i målfeltet hoppede en snarrådig Andreas Kock over, hvilket gav plads til Oliver I. P., som på letteste vis udplacerede, en ellers velspillende, Helsingør-målmand.

Efter udligningen forsatte SIK det gode spil, men desværre blev det ved lige ved og næsten. 1-1 blev derfor det endelige slutfacit.

Den stærke præstation i FC Helsingør blev dog skæmmet lidt af et rigtig grimt uheld for unge Mikkel Frankoch.

Kort før tid steg midtbaneprofilen højt til vejrs for at vinde en hovedstødsduel. Duellen blev vundet, men desværre landede Franco helt forkert ned på venstre arm som både brækkede, og røg ud af normal funktion.

At Mikkel Frankoch er gjort af noget specielt stof kunne konstateres, da han med store smerter kæmpede sig ind på banen, og spillede de sidste minutter af kampen færdig.

Kampfakta:
FC Helsingør – Skive IK 1-1 (1-0)

4   min. 1-0 Martin Koch
75 min. 1-1 Oliver I Pedersen

Startopstilling: Daniel Krog, Emil Søgaard, Mads Eriksen, Christoffer Østergaard, Frederik Brandhof, Ayinde Lawal, John Dyring, Jesper Henriksen, Mathias Bersang, Mathias Pedersen, Jeppe Mogensen.

Indskiftninger:
55 min. Andreas Kock ind og Jeppe Mogensen ud
69 min Oliver I Pedersen ind og Mathias Bersang ud
79 min. Mikkel Frankoch ind og Mathias Pedersen ud

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
18. januar 2019, 10:00
Hans Jørgen Ravnborg har siden 2016 været direktør med en særlig mission hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring