Nederlag til Skive-IK mod FCM

Foto: Lars Ronbog
Fodbold:

Helt som ventet blev det en rigtig stor udfordring, da Skive-IK søndag eftermiddag mødte forrige års danske mestre fra FCM i den første af sæsonens tre testkampe.

Uldjyderne stillede til start med en god blanding af rutinerede spillere med flotte CV'er og det kombineret med unge fremadstormende stortalenter var en stærk cocktail. 

Det var i store perioder af kampen tydeligt at FCMs indbyrdes relationer var på et klart bedre niveau end hos Skive-IK.

Ovenstående var dog ingen overraskelse, da Skive-IK til kampen havde valgt at give samtlige af deres prøvespillere en hel halvleg hver.

"FCM spillede generelt en god kamp, men i flere perioder  af kampen viste vi også gode spillemæssige takter. På den centrale midtbane viste anfører John Dyring i første halvleg, at han er på vej tilbage i form efter langtidsskade og mon ikke han står knivskarpt, når det for alvor går løs om tre uger. Arbejdsindsatsen kan der ikke sættes en finger på og samtlige spillere arbejdede benhårdt kampen igennem." fortæller de fra Skive-IK.

FCMs sejr på 0-4 var indiskutabel, men at Skive-IK ikke fik scoret i kampen skyldtes ikke mindst storspil af ulvenes klassemålmand Mikkel Andersen. I et par situationer viste han klassen, og hvorfor han er en sikker sidste skanse på et af de absolut bedste mandskaber i Danmark.

Det lidt ærgerlige fra kampen var at tre af fire FCMs mål kom på baggrund af personlige fejl hos Skive-IK og det skal de have barberet væk til næste kamp.

Kampen var en god lektion for Skive-IKs unge mandskab. "Vi fik rigtige mange værdifulde meter i benene og i en periode hvor der er fokus på det fysiske kan vi bruge kampen til rigtig meget." fortæller fra fra Skive-IK.

Allerede næste søndag kl. 14.00 spilles der igen på SPAR NORD ARENA, når Skive-IK får besøg af Vendsyssel FF i næstsidste testkamp.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. august 2019, 11:00
Fra torsdag, den 22. august, til lørdag, den 24. august, er der byfest i Søby-Højslev. Det bliver tre dage med fart på og masser af aktiviteter.
19. august 2019, 09:00
Den 24. og 25. august, fra klokken 10.00-17.00, danner de gamle gårde og huse og den omkringliggende natur ved Hjerl Hede, for 7. år i træk, den perfekte ramme om levendegørelsen.
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
16. august 2019, 09:00
Vejdirektoratets arbejde på Haderup Omfartsvej vest om Haderup medfører nu en midlertidig spærring af Herningvej/Skivevej, hvor den kommende omfartsvej tilsluttes rute 34 nord for Haderup.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring