Skive nederlag i testkamp

Fodbold:

Nederlag til Silkeborg

Lørdagens testkamp mod Superliga-mandskabet fra Silkeborg IF endte med et 0-2 nederlag til Skive IK. Et resultat, der ikke kunne indvendes det store imod.

Gæsterne fra Silkeborg indledte lørdagens opgør bedst, men hjemmeholdet fik hurtigt fat om opgøret og i største del af første halvleg, var det de gule, som havde godt fat i kampen. Og allerede efter syv minutter var Danilo Arrieta meget tæt på at bringe SIK i front. Kristian Nielsen brød et Silkeborg opspil midt på banen og sendte straks Arietta afsted. Afslutningen fra Arrieta fejlede ikke noget, men den tidligere SIK-keeper og nuværende Silkeborg-keeper Thomas Nørgaard fik pareret afslutning op på overliggeren.

Efter en halv times spil var Danilo Arrieta igen på spil foran gæsternes mål. Mikkel Jespersen sendte Arietta afsted og Arietta forsøgte at lobbe bolden over Nørgaard, der kom farende ud af målet. Men desværre sneg forsøget sig over mål. Føringsmålet til gæsterne kom efter lidt unødvendigt hjørnespark og blev sat ind af Robert Skov, der i det lille felt uhindret kunne snitte indlægget ind bag Daniel Krog.

Efter pausen satte gæsterne sig efterhånden på kampen, og var i flere tilfælde tæt på at øge føringen. Men det var først fem minutter før slutfløjtet spilovertaget gav pote, da gæsterne alt for let kom til et indlæg fra venstre siden og inden foran mål kunne Jeppe Illum let sætte scoringen ind.

Som nævnt i indledning var Silkeborgs sejr fortjent, men specielt i første halvleg spillede SIK-mandskabet rigtig godt med. Efter pausen flød hjemmeholdets kombinationer knapt så sikkert, som før pausen. Men alle mand gik friskt til sagen, der kommer masser af meter i benene og umiddelbart slap alle mand fra kampen uden skader.

Næste test for de gule er allerede på torsdag, hvor superligamandskabet fra SønderjyskE kigger forbi Egeris kl. 14.00.

Kampfakta:

Skive IK - Silkeborg IF 0-2 (0-1)

Målscorere:

40. min. 0-1 Robert Skov

85. min. 0-2 Jeppe Illum

Startopstilling:

Daniel Krog, Mads Eriksen, Jesper Nielsen, Jens Berthel Askou, Mikkel Cramer, Frederik Brandhof, Ayinde Lawal, Mikkel Jespersen, Kristian Nielsen, Nicolas Bøgild, Danilo Arrieta

Udskiftninger:

46. min. Ragnar Leossen afløser Danilo Arrieta

46. min. Victor Niesen afløser Mikkel Cramer

46. min. Jakob Andersen afløser Jens Berthel Askou

59. min. Denns Juelsgaard afløser Mikkel Jespersen

59. min. Emil Zetterquist afløser Nicolas Bøgild

65. min. Frederik Thomsen afløser Frederik Brandhof

70. min. Jens Berthel Askou afløser Mads Eriksen