Michael Henriksen på fuldtid!

Fodbold:

Det er en fornøjelse, at kunne informere om, at ass.træner Michael Henriksen har sagt ja til en fuldtidsstilling i Skive IK.

-Michaels nye stilling i SIK bliver et kombinationsjob, hvor han dels skal være assistenttræner for 1.divisionsmandskabet og delvis assistere direktør Christian Andersen omkring klubbens marketingsopgaver.

Michael brænder for SIK og kender klubben som sin egen bukselomme.-Han er vaskeægte Skibonit og bosiddende i byen sammen med konen Gitte og børnene Jannik, Marius og Sofia.

Om det nye job siger Michael: "Jeg har i mange år haft et fantastisk job som annoncekonsulent på Skive Folkeblad ved siden af mine trænergerninger i SIK". "Det har været en god og afvekslende kombination, hvor jeg har har været så priviligeret at være en del af 2 gode arbejdspladser med dejlige mennesker omkring mig".

"Jeg kommer til at savne alle de ansatte på Skive Folkeblad, men glæder mig omvendt helt vildt til mine nye udfordringer i SIK som fuldtidsansat".-"Jeg smiler med det ene øje og græder lidt med det andet".

Et stort tillykke til Michael Henriksen med det nye job i SIK.-Vi glæder os rigtig meget til det fremtidige samarbejde.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk