Klasseforskel i Vejle!

Fodbold:

Efter en mandfolkepræstation af de helt store kunne de gule fra Skive søndag eftermiddag forlade en efterårsklædt Nørreskoven i Vejle med en fortjent 3-2 gevinst over det lokale tophold fra Vejle Boldklub. I kampens indledning lignede dagens opgør en gentagelse af de to holds møde samme sted for blot én måned siden, da Thomas Mikkelsen efter bare fem minutters spil bragte hjemmeholdet i front. Men i forhold til opgøret i september, blev hjemmeholdets føringsmål starten på en stærk SIK-indsats, der endte med den helt store forløsning, da Jesper Henriksen med fem minutter tilbage af opgøret satte sejrsmålet ind.

Den danske fodboldlegende og inkarnerede Vejle BK fan Tommy Troelsen ramte plet, da han efter søndagens kamp på Vejle stadion konstaterede, at der på dagen var klasseforskel på de hold mandskaber. 2-3 sejren var fuldt fortjent og alle på stadion kunne se, at kun SIK sejrens smalle størrelse var misvisende.

På en fin bane i Vejle startede SIK kampen spillemæssigt rigtig godt og trænerteamet med Joakim Mattsson i spidsen havde tydeligvis fundet frem til den rigtige formel som kunne overtrumfe og ramme de dygtige fodboldspillere fra Nørreskoven.

SIK havde lidt tilløb til chancer i indledningen, men på Vejles første angreb efter 4 minutters spil dukkede angriber Thomas Mikkelsen op midt i vores målfelt og headede hjemmeholdet på 1-0.

Scoringen slog dog ikke SIK ud og på Mikael Uhres anden friløber svigtede han ikke og lobbede flot 1-1 udligningen i mål.

Efterfølgende forsatte SIK de fornemme takter og at Vejle kom foran 2-1 igen ved Thomas Mikkelsen og igen på hovedstød inden pausen var nærmest surrealistisk på baggrund af, at SIK i særklasse var det farligste og bedste mandskab før pausen.

I anden halvleg knoklede SIK ufortrødent på og var stadig det farligste hold.

Den fortjente udligning stod dagens mand i skysovs for: Mikael Uhre afsluttede kampens flotteste angreb på kynisk vis og afsluttede fladt fra kanten af det lille felt uden chance for Kristian Fæste i Vejle-målet. Den forløsende 2-3 scoring stod der Jesper Henriksen på, da han efter en hurtig og effektiv omstilling iskoldt af driblede 2 forsvarsspillere fra Vejle og klinisk udplacerede en sagesløs Kristian Fæste.

2-3 resultatet på Vejle stadion var flot, men baggrunden for sejren og selve kampforløbet var intet mindre end fantastisk.

Stor ros til samtlige gutter for en jætteindsats og ikke engang et unødvendigt rødt kort i en hektisk afslutning til Razak Adebayo kunne ødelægge den gode stemning. Udefra lignede det en frustreret Vejlespiller som bevidst, unødvendigt og usympatisk trådte ned på Razaks fod. Desværre sparkede Razak efterfølgende ud efter Vejle-spilleren og det røde kort kunne der ikke pilles ved.

Desværre slap Vejle-spilleren for straf og rigtig ærgerligt var det ligeledes, da hjemmeholdets Martin Svensson efter slutfløjt på rigtig tabervis plantede en spytklat midt i ansigtet på Andreas Albech, da Andreas ville sige tak for kampen.

Der er mange som glæder sig over en flot 2-3 sejr på en svær udebane imod et dygtigt tophold. Der er rigtig mange positive ting at tage med videre og midt i glædesrusen kunne SIK endda sagtens finde yderligere ting SIK kan og vil forbedre.

Allerede fredag skal SIK i ilden igen, når endnu et tophold i skikkelse af FC Fredericia kigger forbi SPAR NORD ARENA.

”Fodboldverdenen er til tider rigtig sort og hvid, men det kunne være skønt, hvis SIK’s følgere husker at imponere og glæde sig over, når vi med et deltids-setup, lavt budget osv. I Skive IK kan udfordre og spille op imod fuldtidsprofessionelle mandskaber med helt andre og bedre forudsætninger. Ligeledes savner man af og til en forståelse for de dage/kampe, når SIK ikke rammer topniveau og ikke vinder kampene.”

”Fremadrettet kan og vil SIK kunne præstere flotte og mindeværdige resultater på de gode dage, men det bliver alt andet lige lettere og bedre hvis SIK oftere iklæder sig den positive, saglige, faglige og konstruktive Ja- hat”

Kampfakta:

Vejle B. - Skive IK 2–3 (2-1)

Målscorere:

5. min. 1-0 Thomas Mikkelsen

17. min. 1-1 Mikael Uhre

27. min. 2-1 Thomas Mikkelsen

63. min. 2-2 Mikael Uhre

85. min. 2-3 Jesper Henriksen

Startopstilling: Daniel Krog, Andreas Albech, Jens Berthel Askou, Jakob Andersen, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, Mikkel Frankock, Jesper Henriksen,Thiago Pinto Borges, Renato Bueno V. de Marins, Mikael Uhre

Udskiftninger:

71. min. Oliver I. Pedersen afløser Renato Bueno V. de Marins

82. min. Razak Adebayo afløser Mikael Uhre

87. min. Mathias Pedersen afløser Ayinde Lawal