Kedelig afslutning på efteråret

Foto: Flemming Worm, Worm Photo
Fodbold:

Der var ikke spillet meget mere end et par minutter af dagens opgør mod FC Roskilde, inden det stod klart for enhver af de godt 500 tilskuere på SPAR NORD Arena, at dagens gæster ikke var kommet til Skive for at underholde.
Omstillinger var vist det eneste ord, der var skrevet på gæsternes taktik-tavle inden opgøret. Desværre havde gæsterne held til at udføre planen, så da dommer Chris Johansen, med stormen Gorm på vej i det fjerne, fløjtede af, var det gæsterne, der kunne juble over en smal, men ikke fortjent sejr.
Gennem store dele af opgøret var Skive spilstyrende, men på en tung og svær bane lykkedes det desværre kun sjældent for hjemmeholdet spille sig frem til de store og oplagte målchancer.
Tættest på før pausen var Mikael Uhre efter en lille halv times spil, men hans træk udenom gæsternes keeper Thomas Villadsen blev desværre en anelse for langt og afslutningen gik i sidenettet.  

Efter pausen var der nærmest tale om spil til ét mål. Skive var nærmest konstant i boldbesiddelse, men det massive spilovertag til trods manglede den sidste gyldne aflevering – og heldet - i flere omgange.

Nu er der så dømt vinterferie. Næste opgave rent turneringsmæssigt bliver kvartfinalen i DBU pokalen, som hvis vejrguderne er med os afvikles på SPAR NORD Arena den 2. eller 3. marts 2016

Kampfakta:

Skive IK – FC Roskilde 0–1 (0-1)

Målscorere:

20. min. 0-1 Bajram Fetai

Startopstilling: Daniel Krog, Andreas Albech, Jens Berthel Askou, Jesper Nielsen, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, Mikkel Frankoch, Thiago Pinto Borges, Musefio Ashiru, Ruben Nygaard, Mikael Uhre

Udskiftninger:

71. min. Oliver I. Pedersen afløser Ruben Nygaard
77. min. Emil Zetterquist afløser Ayinde Lawal
85. min. Jesper Henriksen afløser Musefio Ashiru

Advarsler:

Skive: Mikkel Frankoch
FC Roskilde: Simon Richter, Stefan Hansen

Tilskuertal: 523

Dommer: Chris Johansen

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
23. august 2019, 09:00
For et halvt år siden lancerede DAT et nyt tilbud til studerende og seniorer. Hen over sommeren har 9% flere studerende og 32% flere seniorer rejst på ruten mellem Midtjylland og København.
19. august 2019, 11:00
Fra torsdag, den 22. august, til lørdag, den 24. august, er der byfest i Søby-Højslev. Det bliver tre dage med fart på og masser af aktiviteter.
23. august 2019, 09:00
Coop Danmark tilbagekalder Coop Hamburgerryg pga. enkelte pakninger med gule pletter.
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring